TAJNI SUSRET U BEOGRADU: Šta radi Mustafa sa saradnicom Rasima Ljajića?
Foto: Marina Lopičić, Zorana Jevtić

Otkrivamo: Ko je žena s kojom se Sandal tajno video

TAJNI SUSRET U BEOGRADU: Šta radi Mustafa sa saradnicom Rasima Ljajića?

Stars -

Bisera Buhić, Eminina kuma, koju Jahovićka naziva sestrom, član je Socijaldemokratske partije i šefica kabineta ministra trgovine

Mustafa Sandal nedavno je tajno došao u Beograd, ali mu društvo u prestonici ne pravi još uvek zakonita supruga Emina Jahović, nego njena kuma Bisera Buhić, s kojom ga je uslikao Kurirov paparaco.

foto: Marina Lopičić

Reč je o atraktivnoj brineti koja je šefica kabineta potpredsednika Vlade i ministra Rasima Ljajića i članica njegove Socijaldemokratske partije. Ona je već dugo na toj poziciji, a 2010, kada je imala samo 29 godina, važila je za najmlađu šeficu kabineta. Takođe, Bisera je i Eminina dugogodišnja drugarica i kuma, koju ona doživljavala kao svoju rođenu sestru.

Upućeni u njihov odnos kažu da je Buhićeva jedna od retkih osoba koja ima privilegiju da zna skoro sve tajne svoje bliske prijateljice, dosta vremena su provodile zajedno i viđaju se kad god Jahovićka boravi u Beogradu. Naš paparaco uverio se da je Bisera, osim sa Eminom, ostala u dobrim odnosima i sa Mustafom, od kojeg se pevačica trenutno razvodi. U utorak po podne turski superstar i Ljajićeva šefica kabineta proveli su nekoliko sati u jednom elitnom restoranu u centru grada. Oni koji su ih videli kažu da su u veoma bliskim odnosima. Njih dvoje su se srdačno pozdravili nakon što su završili s ručkom, a Bisera je prilikom rastanka bivšem kumu poslala i poljubac.

foto: Aleksandar Jovanović

Dok su njih dvoje uživali u restoranu, Emina je u Istanbulu snimala reklamu za svoj parfem, o čemu je obavestila pratioce na Instagramu s nekoliko kratkih video-snimaka.

Podsetimo, Jahovićka je pre dve nedelje potvrdila pisanje Kurira da se posle deset godina braka razvodi od Mustafe Sandala.

Kurir / I. E.

Foto: Marina Lopičić, Zorana Jevtić, Aleksandar Jovanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) DA LI JE OVO REALNO?: Emina Jahović se još nije zvanično ni razvela, a već joj se sprema nova ljubav...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track