PRE 13 GODINA U TAJNOSTI MU RODILA ĆERKU, A ONDA JE BRUTALNO MALTRETIRAO: Pobednik Velikog brata pretio ljubavnici da će joj BEJZBOL PALICOM razbiti glavu?!
Foto: Printscreen/Facebook

UPUTIO 230 POZIVA I SMS

PRE 13 GODINA U TAJNOSTI MU RODILA ĆERKU, A ONDA JE BRUTALNO MALTRETIRAO: Pobednik Velikog brata pretio ljubavnici da će joj BEJZBOL PALICOM razbiti glavu?!

Stars -

Pobednik druge sezone Velikog brata Hamdija Seferović (39) uskoro će sesti na optuženičku klupu Opšinskog kaznenog suda u Zagrebu zbog prijetnji smrću ljubavnici koja mu je 2005, dok se u rijalitiju borio za milion kuna, u tajnosti rodila ćerku.

"Smatram da su to neistine. Prava istina će se otkriti na sudu. To je sve što mogu reći na tu temu", o to j rekao je Hamdija.

Romansa Hamdije i njegove ljubavnice bila je prilično turbulentna, a sve je rezultiralo time da tužilaštvo za Seferovića traži godinu dana zatvora. Osim toga, na snazi će i dalje biti mera zabrane približavanja na 200 metara Šibenčanki Nataši N. (43) koja u Zagrebu ima frizerski salon.

Mesec dana pre nego što ga je prošlog jula prijavila policiji, Hamdija joj je navodno u 40 dana uputio 230 poziva i SMS poruka.

"J***t ću ti mrtvu mater kad dođem večeras u Zagreb. Videćeš… Neću ti ja doć’ na vrata, glupačo glupa, da me vide tvoje komšije. Pomno, dobro ću iskombinovati način na koji ti prići’ bejzbol palicom od iza po glavi, da i ne znaš ko te udario", rekao joj je navodno Hamdija lani u julu, što je pobednik Velikog brata negirao.

Kurir.rs/Jutarnji.hr/Foto Printscreen/Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) BIVŠA ŽENA GA JE OPTUŽILA DA JU JE VARAO SA MUŠKARCIMA: Čak je pričala da ju je DAVIO, onda mu je gost na nastupu ODGRIZAO UVO, A evo kako danas izgleda...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track