LUKA JE DO JUTRA SLAVIO ROĐENJE MALE KATJE: Evo šta su mu prijatelji priredili tokom žurke!
Foto: Dragana Udovičić

ZABAVILI SU SE

LUKA JE DO JUTRA SLAVIO ROĐENJE MALE KATJE: Evo šta su mu prijatelji priredili tokom žurke!

Stars -

Porodice Bekvalac i Lazukić sa najbližim članovima familije i prijateljima proslavili su dolazak na svet devojčice Katje.

Veselje je upriličeno u Natašinom stanu, a trajalo je sve do ranih jutarnjih časova.

Naime, Luka koji se tokom ali i nakon porođaja nije odvajao od lepe pevačice, sada ju je ostavio da se oporavlja od carskog reza dok je on slavio rođenje njihove ćerke.

foto: Dragana Udovičić

"Ne skida osmeh sa lica, i Nata i on su zaista presrećni. Slavio je u stanu u Beogradu, veselje je trajalo sve do jutra. Okupio je Natašine sestre, Draganu i Kristinu, a nije izostao ni njegov otac. Došlo je i puno prijatelja, svi su se veselili i nazdravljali, a kao po običaju, ponosnom ocu su cepane majice", otkrio je prijatelj porodice Bekvalac.

"Luka i Nata jedva čekaju da Katju smeste u sobu koju su posebno za nju uredili u belim i ružičastim tonovima. Hana je presrećna što je dobila sestru, ona je najnestrpljivija da njena mama sa bebom stigne kući. Nataša je oduševljena kako se njena naslednica snašla sa Kristininim sinom Noom, pa je sigurna i da će prema maloj sestri biti isto tako brižna", zaključio je izvor.

foto: Dragan Udovičić

Inače, Nataša je u privatnoj klinici u sredu carskim rezom na svet donela svoju drugu ćerku Katju, a tokom porođaja podršku joj je pružao suprug Luka Lazukić. Nakon što se Katja rodila, ponosni tata svoju ljubav i zahvalnost iskazao je buketom cveća i skupocenom dijamantskom ogrlicom.

Kurir.rs/Blic, Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja