SVI SU SUMNJALI U NJIHOVU LJUBAV: Verica i Veljko već 5 godina uživaju u braku, a evo zbog čega se nisu venčali u crkvi!
Foto: Damir Dervišagić

PREPREKE

SVI SU SUMNJALI U NJIHOVU LJUBAV: Verica i Veljko već 5 godina uživaju u braku, a evo zbog čega se nisu venčali u crkvi!

Stars -

Pre skoro pet godina Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević su se zakleli na večnu ljubav, ali samo pred matičarem. U crkvi nije da nisu hteli da se venčaju, već nisu mogli.

Kako se pisalo pre četiri godine Rakočevićeva i Kuzmančević ne mogu pred oltar jer po kanonima SPC razlika među mladencima ne sme biti veća od 15 godina, a i mlada bi trebalo da ima manje od 60, dok Verica danas ima 69, a kada se udavala imala je 65.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Prepreka je i to što dizajnerka iza sebe već ima jedan brak zaključen u crkvi. Da bi ostvarili svoju nameru, trebalo bi da zatraže i dobiju posebnu dozvolu nadležnog episkopa.

Da imaju problema potvrdio je tada i sam Veljko Kuzmančević.

"Crkveno venčanje je čin koji će se dogoditi pred bogom i uz blagoslov našeg sveštenika, bez obzira na to što se spekuliše da li je moguće ili ne", istakao je Veljko za "Story".

Njihovu ljubav ipak, čini se, niko ne može da ospori i zaustavi pa je povodom rođendana Verica na poseban način uputila čestitku svom suprugu.

"Srećan ti rođendan Medo", istakla je Verica uz njegovu fotografiju na društvenoj mreži "Fejsbuk".

foto: Printscreen/Facebook

(Kurir/Blic, Foto:Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Koga grli Marija Šerifović?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track