LUDILO: Ceca vodi Priju na Matićev koncert!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Folkerka zakupila ložu u Areni

LUDILO: Ceca vodi Priju na Matićev koncert!

Stars -


Svetlana Ceca Ražnatović zakupila je VIP ložu za večerašnji koncert Saše Matića u kojoj će, pored njene dece Anastasije i Veljka, biti i devojka njenog sina Bogdana Rodić sa sestrom Bojanom i mamom Danijelom.

Kako Kurir saznaje, Ražnatovićeva je još pre mesec dana obezbedila karte za ovaj deo Štark arene, a ukoliko sve obaveze završi na vreme, ona će se pridružiti deci na ovom spektaklu.

Prvi susret

Ukoliko dođe, to će biti njen prvi susret s prijom, koja živi u Titelu, malom mestu u Vojvodini. Ceca i Bogdanina mama se još nisu upoznale, pa je koncert omiljenog pevača Ražnatovićkine prije dobra prilika da se konačno vide uživo. Njih dve dosad nisu bile u situaciji da se upoznaju, jer žive u dva različita grada, a i obe imaju pregršt obaveza - Ceca na estradi, a gospođa Rodić na farmi pilića koju drži sa suprugom.

foto: Privatna Arhiva

Ceca podržava vezu

Inače, Ceca podržava Veljkovu i Bogdaninu vezu. Njoj se snajka izuzetno dopada. Smatra da je fina, dobra i kulturna devojka koja je daleko od estradnih zbivanja i medija. Naročito joj se sviđa što je bila uspešna košarkašica.

Veljko i Bogdana su poslednjih dana u Banjaluci. Njih dvoje uživaju u svojoj vezi i gotovo da se ne razdvajaju. Redovno objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama na kojima se vidi da uživaju u svojoj ljubavi i da su veoma srećni.

Spektakl

SAŠU PRATI ACA SOFRONIJEVIĆ

Saša Matić nastupiće u rasprodatoj Areni i večeras i sutra, a pratiće ga orkestar Ace Sofronijevića.

- Sve je spremno, nestrpljiv sam i jedva čekam da izađem na binu - rekao nam je Saša, koji će deo prihoda usmeriti dečjem odeljenju Instituta za onkologiju.

foto: Dragan Kadić

Ovoj akciji priključili su se i Štark arena, kao i Grad Beograd s gradonačelnikom Sinišom Malim na čelu.

Kurir / M. D.

Foto: Damir Dervišagić, Printscreen, Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SVI PRIČAJU O CECINOJ SNAJKI: Evo šta radi Veljkova nova devojka dok je Anastasija snima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track