(FOTO) CECINA ĆERKA OTKRILA SVE SVOJE TAJNE: Ništa nije sakrila, a evo koje su njene NAJGORE MANE!
Foto: Damir Dervišagić

NIŠTA NIJE SAKRILA

(FOTO) CECINA ĆERKA OTKRILA SVE SVOJE TAJNE: Ništa nije sakrila, a evo koje su njene NAJGORE MANE!

Stars -

Anastasija Ražnatović, ćerka Svetlane Cece Ražnatović, već neko vreme se bavi modelignom, bila je na naslovnoj strani Voga, ali joj je pevanje i dalje u krvi.

Anastasija je na svom Instagram profilu objavila nekoliko stvari koje do sada nismo znali o njoj, ali je takođe isticala i svoje mane.

Ovo ili ono:

Voli leto, večeru, grad umesto sela, zalazak sunca Nutelu, tuširanje joj više prija od kupanja. Voli palačinke, kao i hranu za poneti.

foto: Printscreen/Instagram

O meni:

Uvek u mojoj tašni: Balzam za usne (pošto su mi usne uvek suve) Loša navika koju imam: Uf... Moja lenjost pretpostavljam. Prva stvar koju uradim ujutru: Proverim moj telefon. Strah koji imam: Od buba svih vrsta. Trenutno volim na Instagramu: Uvek proveravam moje prijatelje, pa recimo da je to.

foto: Printscreen/Instagram

Upoznajte me:

Ime i godine: Anastasija, 19 Gde si rođena: Beograd, Srbija Koliko si visoka: 1.78 Posao iz snova: Pevačica (izvođač) Posebno me iritira: Ljudi koji sporo hodaju ili iznenada stanu na trotoaru.

Anastasija je otkrila i kakvu hranu voli, što je mnogima zapravo bilo posebno iznenađujuće:

foto: Printscreen/Instagram

Hrana:

Omiljena pikantna hrana: kiseli krastavčići Omiljena slatka hrana: Bilo šta što uključuje čokoladu. Hrana koju ne mogu da podnesem: Sve jedem, na žalost. Omiljena hrana za poneti: Pica ili Mek Donalds Moj poslednji obrok na Zemlji bi bio: biftek, polu živ, sa salatom sa strane koja je izuzetno pikantna i pomfritom. Poslednja stvar koju sam jela: Pica sa peperonima. Trenutno volim ... Navedi svoje omiljeno:

foto: Printscreen/Instagram

Mesto: Pariz Odmor: Svi odmori koji uključuju moje najbolje prijatelje ne mogu biti dosadni. Netflix šou: 13 razloga zašto Poznata simpatija: Zapravo nemam neku Nedozvoljeno zadovoljstvo: Prejedanje

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Foto Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Dok je Ceca pevala jedan od najvećih hitova ćerka Anastasija joj se pridružila!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track