LEPA BRENA PRESTRAVLJENJA POSLE PLJAČKE: Saša Popović  NIJE bezbedan, a evo kako direktor Granda reaguje
Foto: Printscreen

UPLAŠENA

LEPA BRENA PRESTRAVLJENJA POSLE PLJAČKE: Saša Popović NIJE bezbedan, a evo kako direktor Granda reaguje

Stars -

Pošto je Saši Popoviću ukraden sef iz vile na Bežanijskoj kosi, uplašila se i njegova prijateljica, pevačica Lepa Brena.

"Brena se mnogo potresla zbog ovog događaja. Iako je ceo taj kraj na Bežanijskoj kosi, gde se nalaze popularne "karingtonke" često na meti provalnika (čak su i njoj skidali kamere sa kuće), ipak se iznenadila jer jer je mislila da je Sašina kuća dobro obezbeđena. Očigledno je da dva prstena obezbeđenja, video-nadzor i alarm nisu bili dovoljni da zaustave lopove", kaže izvor.

foto: Dragana Udovičić

Brena i Sašina supruga Suzana, razgovarale su i zaključile da Saša uopšte nije bezbedan. Iako niko nije povređen, one su uplašene da bi nešto moglo da mu se desi.

Takođe, osim što misli da grandovac treba da poveća obezbeđenje, smatra da treba da preispita i svoje prijatelje.

- Saša ih je lepo saslušao, a onda im je rekao da ne preteruju i da ne može da živi u paranoji. Suzani je rekao da nemaju čega da se plaše, te da će lopova biti uvek, a Breni je poručio da može da pojača obezbeđenje oko kuće, ali ne planira da angažuje telohranitelje, jer voli svoju slobodu. Što se tiče prijatelja, rekao je da se sa istim ljudima druži već decenijama i da ne namerava nikoga da sumnjiči, a ako za to ima razloga, to će utvrditi policija - rekao je izvor.

Direktor "Grand produkcije" ni u ovom trenutku nije gubio smisao za humor, te se našalio da je srećan što mu lopovi nisu ispraznili ormane, jer bez satova može, a bez odeće ne može.

foto: Dragana Udovičić

Podsetimo, nekadašnjeg vođu "Slatkog greha" opljačkali su u četvrtak uveče. Tom prilikom je odnet sef sa određenom dokumentacijom, kao i nekoliko satova koji pripadaju članovima porodice Popović.

Naglašeno je u zvaničnom saopštenju iz "Granda" da nije istina da je iz kuće odneta određena suma novca, jer Popović sve papire od vrednosti i novac, drži u banci.

Kurir.rs/Alo/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track