IZBAČEN IZ RIJALITIJA PA RAZVEZAO JEZIK: Sve što je rekao o bivšim cimerima ostaviće vas bez reči! NIŠTA NIJE IZMISLIO!
Foto: Printscreen

Đomla Panamera napustio Zadrugu

IZBAČEN IZ RIJALITIJA PA RAZVEZAO JEZIK: Sve što je rekao o bivšim cimerima ostaviće vas bez reči! NIŠTA NIJE IZMISLIO!

Stars -

Đomla Panamera je za kratko vreme stekao mnogo utisaka o zadrugarima, ali

je već izbačen iako je iako je želeo da ostane još malo

Đomla je dao i te kako zanimljive informacije o pojedinim zadrugarkama, a među njima bila je i priča o Kristini Kockar. Naime, on je ukućanku povezao sa Stefanom Karićem.

"Ja nisam rekao da je bila u vezi, nego da je spavala kod njega kući. Stojim iza svega. Ja znam da je spavala kod njega kući pre nego što je ušla u Zadrugu, a to mi je rekao otac od tog dečka".

Voditeljka je, zatim, pročitala šta je Stefan povodom ove izjave imao da kaže.

"Demantovao je navode oštro, rekao je da je upoznao Kiju ali da je video samo jednom u životu. Rekao je da mu nije jasno zbog čega si spakovao tu priču. On misli da si to uradio samo da bi bio u centru interesovanja", pročitala je Dušica.

foto: Printscreen

"Ja ništa nisam izjavio bez veze. To mi je njegov otac rekao, nisam to uradio zbog marketinga", odgovorio je Đomla.

Ono što je privuklo pažnju javnosti jesu konflikti koji su nastali između njega i Marije Ane Smiljanić. On je za kraj njegovog učešća do detalja ispričao sve ono što je čuo o njoj, a informacije su bile žestoke i veome zanimljive.

"Ja sam poslao te fotografije, one nisu bile namenjene Mariji Ani, slučajno sam ih poslao. Greškom su njoj otišle i posle toga me blokirala na viberu i vacapu. Znali smo se pre toga, pili smo piće u jednom klubu. Ja sam je posle toga sreo na brodu, ona je došla u društvu nekih prijatelja, ja sam joj objasnio i izvinio sam joj se. Posle smo bili super, dao sam joj i auto da se posluži. I to je bio sve do trenutka kad je počela da priča u Zadruzi neke priče.

I kad se posvađala sa Zoranom posle žurke, mi smo sprečili da dođe do incidenta. Ona je posle opet pričala nešto, a došlo je i do situacije kad je Zorana iznervirana rekla da kažem sve šta znam. Čuo sam, nisam bio tu, ali sam čuo isto što i Bane Čolak. Bila je navodno na Kopaoniku, radila svašta za 100 evra za noć. Pričala je kako je Filipa izdržavala i kako je neradnik. Ja sam sve ispričao Filipu i onda je napao Mariju Anu. Filip mi je poverovao, mi nismo neki prijatelji, ali smo pili piće jednom. I kad je bio sa društvom na brodu, ona ga je tu slagala, bila sa drugaricom negde", bio je iskren Đomla.

foto: Printscreen

Đomla je priznao da je bio šokiran zbog nominacije i dodao da je zaista imao želju da ostane u rijalitiju.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track