Najnovije vesti

(FOTO) KRALJ NARODNE MUZIKE POBEGAO SA DEDINJA; Daleko od LUKSUZA, Šaban na selu KOSI TRAVU, secka luk i ide na pecanje...
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

Ovde se osami

(FOTO) KRALJ NARODNE MUZIKE POBEGAO SA DEDINJA; Daleko od LUKSUZA, Šaban na selu KOSI TRAVU, secka luk i ide na pecanje...

Stars

Pevač Šaban Šaulić je neko ko je na sceni prisutan nekoliko decenija. Važi za jednog od najpopularnijih i najtraženijih vokala na ovim prostorima.

Mnogi su očekivali da umesto vikendice ima vilu, ali njegova kuća u Krčedinu je daleko od luksuza koji su mnogi očekivali. Tu često odlazi kada se nakon života na Dedinju uželi prirode.

foto: Zorana Jevtić

"Već bih bio preko na pecanju da nisam noćas zabrljao s pićem i umorom", rekao je Šaban, a onda je dao i uputstva momku s električnom kosačicom koji se zaneo u poslu, pa počeo da kosi i tuđu šikaru. Navikli ljudi da Šaban kosi. Sada sam mu tačno rekao dokle da ide.

foto: Zorana Jevtić

"Familija mi je u Beogradu, niko nije povukao na mene da voli prirodu. Dođu, ja im spremim ribu, ručaju, budu dva-tri sata i odu. Nisam veliki stručnjak za ribu. To je Miša barba, moj komšija, i moj drug Miki, mi se pomažemo. Imamo zaduženja kad se pravi čorba, ja tada seckam luk. Idemo preko na pecanje, pojavi se smuđ, bela riba, nju najviše volim. Svojevremeno sam jeo samo soma, smuđa i kečigu, a otkako sam probao belu ribu, samo nju jedem. Nema ništa slađe", rekao je Šaban.

foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/Blic/Foto Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) RAZLOGA NEMAŠ DA MRZIŠ ME: Evo kako je Šaban čestitao rođendan ženi! NAJEŽIĆETE SE

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...