NAKON ŠTO JE OTKRILA DA JE U VEZI SA MATOROM: Sanjin otac progovorio o ćerkinom priznanju da je biseksualka!
Foto: Printskrin

OGLASIO SE

NAKON ŠTO JE OTKRILA DA JE U VEZI SA MATOROM: Sanjin otac progovorio o ćerkinom priznanju da je biseksualka!

Stars -

Novica, otac učesnice Zadruge Sanje Stanković, nije iznenađen njenom izjavom kojom je javno priznala da je sa Jovanom Tomić Matorom u emotivnoj vezi već pola godine.

Kako kaže, Sanja nikada nije bila intimna sa bilo kojom ženom, ali on nije monstrum da bi je osudio zbog odluke koju je donela.

"Šta god moja ćera uradila, ja je podržavam. Nikako neću da je osuđujem, ona je svoj čovek. Ja mislim da je to sve vrsta igre… Ja ne mogu sad da tvrdim ni ovako, ni ionako. Nisam ja neki monstrum pa da je osudim nekako negativno. Kada izađe, sešćemo i razgovarati o svemu”, kaže Novica.

Novici je na neki način drago što su se Matorine ljubomorne scene upućene njegovoj ćerki smirile, ali takođe nam je i otkrio kakvo mišljenje ima o Sanjinoj devojci.

“Sada su se smirile. Meni je to pre jako smetalo… Nema više te Jovanine histerije, kao što je imala. Plašim se kada Jovana ishisteriše da ne naudi Sanji, ali opet, ne verujem da će se to desiti. Matora je jedan kul lik, i najrealnija je u rijalitiju”, zaključuje Novica.

foto: PrintScreen

(Kurir/Telegraf, Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) DRAMA PEVAČICE: Dara Bubamara dobila SEPSU zbog silikona u zadnjici?! Morala na hitnu operaciju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track