(VIDEO) 90-IH JE BILA PRAVO OSVEŽENJE NA SRPSKOJ SCENI: Muškarci su ludili za njom, a danas je PROFESORKA i potpuno izgleda drugačija
Foto: Printscreen

USPEŠNA KARIJERA

(VIDEO) 90-IH JE BILA PRAVO OSVEŽENJE NA SRPSKOJ SCENI: Muškarci su ludili za njom, a danas je PROFESORKA i potpuno izgleda drugačija

Stars -

Kada je kročila na muzičku scenu početkom devedesetih, prvi veliki nastup imala je 1992. godine na "Mesamu" na kojem je osvojila nagradu kao vokalni solista, a iste godine na "Beogradskom proleću" odnela je nagradu za najbolju kompoziciju.

Tada njena karijere kreće uzlaznom putanjom. Od tada do danas Leontina Vukomanović potpuno je promenila svoj život, ali se i fizički mnogo razlikuje. U tom periodu volela je da eskperimentiše kada su scenski nastupi u pitanju, ali i sa garderobom.

Na sceni je ostala upamćena po hitovima kao što su "Crno, pa se ne vidi", "Kad prave ljubavi ginu", "Ljubav bez ljubavi", "Jedna od sto", "Uteha", "Sreda" i mnogim drugim.

Vienna, wir (kommen)- comen :)

Објава коју дели Leonessa Eric (@leontina012) дана

"Bila sam veoma mlada kada sam počela da se bavim muzikom. Ali već tada sam sebi obećala da ću prestati da pevam kada budem prešla 30. godinu. Možda vam to zvuči previše strogo i neobično, ali meni je tada, kao mladoj pevačici, bilo neukusno da vidim neke starije koleginice koje u trci za pozicijom na sceni ne prezaju od stvari koje ne dolikuju njihovim godinama, a ni njihovom ugledu. Žena u godinama ipak treba da bude žena", osvrnula se jednom prilikom Vukomanovićeva na svoju karijeru.

foto: Printscreen

U javnosti nikada nije želela da eksponira porodicu, te je vešto izbegavala pitanja o privatnom životu.

"Nije najtačnija tvrdnja da krijem svoj privatni život i partnere, već je pre istina da nemam potrebu da govorim o tome. Dete je najlepša stvar koja se desi ljudima koji su u braku, a ja sa bivšim suprugom imam zadovoljavajući odnos kada je Lucija u pitanju. Tu nema tajni, niti tabua",- ispričala je Leontina koja danas ima dečju školu pevanja.

Na privatnom polju 2010. godine ostvarila se kao majka, kada je u braku sa Filipom Patom rodila ćerku Luciju.

"Lucija je mnogo stidljiva i uprkos talentu koji je nasledila od oba roditelja, mislim da je nikada ne biste videli na sceni "Pinkovih zvezdica". Ona voli da peva po kući, ali u javnosti to nikada ne bi uradila", rekla je Leontina.

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track