Najnovije vesti

8 GODINA OD SMRTI KSENIJE PAJČIN: Tuga za njenim ugašenim životom je neprolazna
Foto: Dragan Kadić, Marina Lopičić

Dragana o Kseniji

8 GODINA OD SMRTI KSENIJE PAJČIN: Tuga za njenim ugašenim životom je neprolazna

Stars

Nedostaje mi, često je se setim jer se ona ne može zaboraviti, kaže pevačica, u čijem spotu je pokojna dens diva započela estradnu karijeru sa 17 godina

Danas se navršava osam godina od tragične smrti Ksenije Pajčin, koju je dečko Filip Kapisoda ubio u njenom stanu na Voždovcu, a potom izvršio samoubistvo.

BILA JE NAJLEPŠA PEVAČICA NA SRPSKOJ SCENI: Ubijena je u svom stanu u 33. godini, a ovo su nepoznati detalji iz njenog života

foto: Printscreen

Tuga i bol za njenim odlaskom ne jenjavaju, a mnogi njeni prijatelji i danas kroz suze govore o njoj. Među njima je i folk zvezda Dragana Mirković.

- Ksenija mi nedostaje, često je se setim jer se ona ne može zaboraviti. Tuga za njenim ugašenim mladim životom je neprolazna - rekla je za Kurir pevačica, u čijem spotu za pesmu „Opojni su zumbuli“ je pokojna dens diva započela estradnu karijeru 1994, kad je imala svega 17 godina.

foto: Printscreen

Jedan od Ksenijinih najboljih prijatelja i kolega Danijel Alibabić danas je posebno tužan: - Često mislim na nju, posebno pred neke velike stvari u mom životu, jer znam da odozgo imam nesebičnu podršku. Pogledam u nebo, pronađem najsjajniju zvezdu i znam da sam pronašao Ksendžu.

foto: Printscreen

I Vanesa Šokčić je bila bliska s pokojnom pevačicom:

- Došlo je takvo vreme da se ženama tragedije dešavaju svakodnevno, pa mi Ksenija često padne na pamet. To je ono što može da se izrodi iz posesivne i fatalne ljubavi.

foto: Printscreen

Filipov otac

Teško je, i dalje ne mogu da govorim

Otac Filipa Kapisode ni posle osam godina nije spreman da priča o tragediji.

- Teško je, i dalje ne mogu da govorim - kaže Mirko Kapisoda, a na pitanje da li se susreo s Ksenijinom porodicom, nije želeo da odgovori:

- Ne želim da pričam o tome da ne bih nekoga uvredio, shvatite me.

foto: Printscreen

Kurir / J. Stuparušić, M. Dejanović

Foto: Printscreen, Marina Lopičić, Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

JEZIVA TIŠINA NA GROBU: Prijatelji pale sveće na pomenu Kseniji Pajčin!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...