Najnovije vesti

ŽIKA ŠARENICA OTKRIO DETALJE KOJE NISTE ZNALI: Bilo je dana kada sam živeo na korici hleba i malo mleka! Bilo je super!
Foto: Dragana Udovičić

ispričao detalje iz studentskih dana

ŽIKA ŠARENICA OTKRIO DETALJE KOJE NISTE ZNALI: Bilo je dana kada sam živeo na korici hleba i malo mleka! Bilo je super!

Stars

Voditelj Živorad Nikolić, poznatiji kao Žika Šarenica, koji je nedavno sa RTS-a prešao na Pink, ispričao je detalje iz života koje do sad nisu bili poznati.

"Mama mi je omogućila da je ostavim još od 14 godine. Navikao sam da se snalazim, da živim normalno. Dešavalo se dok sam studirao da mi zatrebaju pare, živeo sam u studenstkom gradu, dođem kući u Jasikovac, potražim ono malo para što sam imao sa namerom da tražim od roditelja nešto para, ali vidim da se oni muče i da nemaju, pa se vratim i bez toga. Bilo je dana kad smo kao studenti živeli na korici hleba i malo mleka i to je bilo super, ali shvatiio si da moraš nešto da doprineseš i pomogneš koliko možeš svojoj porodici", rekao je Žika. 

foto: Printscreen

"Danas deca od 30 do 35 godina očekuju suviše. Nenormalno je da danas deca čekaju da ti odeš da kupiš burek, a oni se izležavaju. Kad ustanu ljuti su, jer nemaju šta da pojedu", zaključio je poznati voditelj.

Sanja je poručila Žiki da treba da ih odvede u super provod pošto je promenio televiziju. Njegov odgovor je dokaz koliko mu znači podrška supruge Zorane.

"Dogovoreno, šta god želite. Samo nemojte da preterujete, samo ovo društvo ovde i moja žena, Moja Zorana. Ona je kontrola. Bez nje ništa. Prihvatite odmah, jer je to rešenje", rekao je Žika u Magazinu IN.

foto: Printscreen

Kurir.rs/ Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...