JELENA KARLEUŠA OTKRILA TAJNU: S Duškom imam seks jednom nedeljno!
Foto: Damir Dervišagić

Otkrila tajnu iz bračne postelje

JELENA KARLEUŠA OTKRILA TAJNU: S Duškom imam seks jednom nedeljno!

Stars -

Pevačica odgovorila na prozivke Saše Popovića da nije intimna s mužem i poručila da često putuje u Istanbul kako bi s Tošićem vodila ljubav

Jelena Karleuša odgovorila je na prozivke Saše Popovića da joj nedostaje seks i otkrila da ga upražnjava barem jednom nedeljno!

Popularna pevačica nastupila je u petak na Kopaoniku, u okviru festivala Mjuzik vik, gde je napravila pravi spektakl.

foto: Damir Dervišagić

Uskoro jubilej

Članica žirija najpopularnijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ pre nastupa otkrila je za Kurir da se ne obazire na Popovićeva peckanja i tvrdnje da joj fali akcije u krevetu, jer redovno posećuje supruga Duška Tošića, koji živi u Istanbulu, gde nastupa za fudbalski klub Bešiktaš.

- Svima koji se šale na moj račun moram da kažem da u Tursku idem barem jednom nedeljno, tako da moram da ih razočaram i da im kažem da imam redovan seks i da se ne brinu - rekla je dobro raspoložena Jelena Karleuša.

foto: Damir Dervišagić

Snežana Dakić

IZVELA ĆERKU U PROVOD

Brojne poznate ličnosti došle su na Kopaonik kako bi prisustvovale Jeleninom nastupu. Snežana Dakić ispunila je želju svoje maloletne ćerke, s kojom zimuje na popularnoj planini, i izvela je u provod. Iako je JK započela nastup iza ponoći, voditeljkina ćerka je izdržala do kraja. Pored nje, Karleušinom koncertu prisustvovali su i Savo Milošević i Ana Sević s drugaricama.

Pop diva će 28. juna proslaviti i deceniju braka sa srpskim fudbalskim reprezentativcem, a tim povodom, kao što je Kurir ekskluzivno objavio, Duško je za Jelenu spremio poklon vredan milion i po evra - vilu u Istanbulu s pogledom na Bosfor.

- Duško brine o svojoj porodici. On je neko ko pametno ulaže novac u nekretnine. U Turskoj je velika zvezda, dobro zarađuje i logično je da ćemo tamo kupiti kuću - rekla je ona i dodala da će povodom proslave ovog za njih značajnog jubileja organizovati glamuroznu zabavu.

foto: Damir Dervišagić

Kontrola

Na pitanje kako izdržava to što ona i suprug žive u različitim državama, Jelena otkriva da je Tošić pod kontrolom.

- Duško je pod budnim okom Velikog Brata. Postoje i društvene mreže i kamere. Uvek znamo gde smo i šta radimo - otkrila je pevačica.

Pohvale

ŽELIM DUET S MILANOM, JOKSIMOVIĆEM I MERLINOM

Jelena Karleuša je neko ko nema dlake na jeziku, naročito kada je reč o njenim kolegama. O svakom kaže ono šta misli, a iako mnogi smatraju da je uglavnom negativno nastrojena, ona i te kako zna da pohvali kvalitet. Tako ona ima lepo mišljenje o Milanu Stankoviću, s kojim je trebalo da snimi hit „Insomnija“. Njih dvoje ipak tada nisu ostvarili saradnju, ali JK od nje ne odustaje:

- Milan je divan dečko. Jako ga volim, on je budućnost muzičke scene. Volela bih i saradnju sa Željkom Joksimovićem i Dinom Merlinom.

foto: Damir Dervišagić

Kurir / Jelena Stuparušić

Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) KARLEUŠA UŽIVA U MILANU: Pojavila se u bade mantilu, a prizor iz hotelske sobe će vas ostaviti bez daha!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track