Najnovije vesti

RODITELJI UČESNICE ZADRUGE ŠOKIRANI: Divna nas za ćerku nije ni pitala!
Foto: Svet, Printscreen

VAPAJ ZA POMOĆ

RODITELJI UČESNICE ZADRUGE ŠOKIRANI: Divna nas za ćerku nije ni pitala!

Stars

Nije nam se javljala, a zna da nas je ostavila s detetom bez ičega, kaže Milijada o ćerki koja je posle sedam meseci izbačena iz rijalitija

Divna Milanović nije se javila roditeljima Tomislavu i Milijadi otkako je u nedelju veče napustila „Zadrugu“, a nije joj palo na pamet ni da pita za ćerku Kristinu, koja je i dalje u hraniteljskoj porodici u Ćupriji.

Posle napuštanja rijalitija, Divni se gubi svaki trag. Njen telefon juče je bio nedostupan, a kako smo saznali od izvora iz produkcije, ona je jučerašnji dan provela u studiju u Šimanovcima. Njeni roditelji rekli su nam da su srećni jer će Milanovićeva sada moći da vrati ćerku iz hraniteljske porodice, ali su i iznenađeni što im se Divna nije javila.

- Ma samo kad je ona izašla. Očekivali smo i ranije da će napustiti „Zadrugu“ zbog ćerke, nedostaje nam mnogo. Nije nam se javljala. Mi smo u nekoliko navrata pokušavali da stupimo u kontakt s njom, ali i s Markom. Valjda su dobro. Javiće se, nadamo se, kad budu stigli. Iznenađeni smo što nije odmah pozvala da pita šta je s Kristinom, a zna da nas je ostavila s detetom bez ičega - rekla je Milijada.

foto: Vladimir Šporčić

Divnu je u studiju u Šimanovcima sačekao muž Marko, kome se bacila u zagrljaj, a posle ljubakanja s njim, rekla je:

- Nisam mogla da verujem da sam napustila rijaliti. Ćerka mi nedostaje puno.

Milanovićevoj su producenti odavno rekli da joj je ćerka odvedena u hraniteljsku porodicu, ali ona je odbila da napusti šou uz obrazloženje da joj treba novac. Devojčicu je socijalna služba oduzela od bake i deke još u novembru kako zbog teških uslova za život, tako i zbog medijskog eksponiranja deteta.

Marko bez blama

DOVEO SAM DRUGU ŽENU!

Malo pre nego što je Divna izbačena iz „Zadruge“, Marko je priznao da je varao suprugu.

- Kad je žena u „Zadruzi“, čovek mora da se snađe. Doveo sam drugu ženu na par dana i onda je otišla. Pa to šta je bilo, prošlo je. Mislim da me Divna toliko voli da će preći preko svega. Ja sam veran ženi, ali to što mi padne sa strane, to je okej. Ja Divnu čuvam - rekao je bez blama Marko.

Ovu njegovu tajnu nedavno je za Kurir otkrio njegov komšija Žika:

- Marko ima novu devojku. Doveo je neku žbunku (ženu s kovrdžavom kosom, prim. aut.) i žive zajedno!

Jelena Stuparušić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) KOCIĆKIN PRVI MUŽ NE ODUSTAJE: Upašću u Zadrugu i oteti Divnu!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...