Najnovije vesti

(FOTO) IZBAČENA JE IZ GRANDA, ODSELILA SE IZ SRBIJE I PROMENILA IME: Evo kao danas izgleda pevačica čiji skandal je drmao estradu!
Foto: Printscreen

LEPA MARA

(FOTO) IZBAČENA JE IZ GRANDA, ODSELILA SE IZ SRBIJE I PROMENILA IME: Evo kao danas izgleda pevačica čiji skandal je drmao estradu!

Stars

Pevačica Marija Mara Stojadinović odrasla je u Vrnjačkoj banji, karijeru je započela sa samo 18 godina, a nakon što je neko vreme radila kao televizijski voditelj otisnula se u muzičke vode.

Najpre je pevala u grupi "Nemoguće vruće”, i u tom periodu snimala za izdavačku kuću ZAM, a 2006. godine objavila je prvi solo album koji je izdala za "Grand”.

Međutim, iako je snimila nekoliko pesama koje su se u to vreme izdvojile kao hitovi, Marija je ubrzo prekinula saradnju sa "Grandom". Naime, ona je izbačena iz ove produkcijske kuće kada su u novinama osvanule fotografije na kojima je na plaži u toplesu.

Ubrzo nakon ovog skandala, pevačica je napustila Srbiju i preselila se u Čikago, i to zbog studija. U ovom gradu završila je engleski jezik, ali i nastavila da se bavi muzikom, pa aktivno nastupa u Americi, po nekoliko puta nedeljno.

U međuvremenu, ona je odlučila da promeni svoje umetničko ime, pa je Marija Mara zamenila imenom Lepa Mara, pod kojim se sada predstavlja i nastupa.

Ostala je verna plavoj kosi, ali i oblinama, te joj ne smeta što je "nabacila" koji kilogram viška.

Pevačica se u Americi i udala, a evo kako izgleda njen suprug.

(Kurir/Puls, Foto:Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NAKON ŠTO JE ANA SEVIĆ UHVAĆENA SA DRUGIM: Evo kakvu je poruku Darko Lazić poslao bivšoj supruzi!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...