SAŠA KOVAČEVIĆ GODINU DANA JE U VEZI SA MISICOM: Devojka mu IMA DETE i brak iza sebe, a evo šta pevač kaže o maloj Iskri
Foto: Damir Dervišagić

ŽELI DA SE SKRASI

SAŠA KOVAČEVIĆ GODINU DANA JE U VEZI SA MISICOM: Devojka mu IMA DETE i brak iza sebe, a evo šta pevač kaže o maloj Iskri

Stars -

Pevač je sa misicom Zoranom Tasovac u vezi godinu dana, a kaže da njenu ćerku Iskru voli kao da je njegovo dete i da se nada da će se uskoro ostvariti kao otac.

"Iskru volim kao da je moja. Preslatko je biće. Daće Bog zdravlja pa ću se i ja, nadam se, u skorije vreme ostvariti u ulozi oca", kaže na početku razgovora za Saša Kovačević.

On sa ćerkom svoje devojke ima fenomenalan odnos i ističe da Iskra na njega ne gleda kao na zvezdu.

"Njoj su zvezde Elza i Ana, i to je sve. Mala je, tek tri godine ima. Mada je imala nekoliko izjava za sebe poput "ja sam zvezda", na šta smo se mi svi smejali. Ekstremno je zabavna i prija mi", kaže Saša Kovačević.

A kako Iskra, izgleda, pokazuje tendencije da postane zvezda, Saša kaže da ona nema problem sa tim da jednoga dana Zoranina ćerka ili njegovo dete izaberu poziv kojim se on bavi.

foto: Privatna Arhiva

"Prepustio bih detetu da samo izabere čime će se baviti. Ako išta pokupi od mene, neću je usporavati ni kočiti. Ni nju, ni sutradan svoje dete".

Inače, mala Iskra pojavila u novom spotu našeg popularnog pevača za pesmu "Bez tebe me nema". Saša u spotu glumi Iskrinog oca.

"Najteže je sarađivati sa decom i životinjama, to su najteže scene. Bio je problem u par navrata, ali je sve u spotu ispalo kako treba. Dete ko dete, sjajno je bilo na snimanju. Mi smo njoj rekli da idemo u Diznilend, tako da je to njoj bio Diznilend.

Inače, spot je sniman u Londonu.

"Spot je malo depresivan jer prati tužnu priču o gubitku", kaže Saša.

Odbrojavamo... ??? #beztebemenema #newvideo #soon #sasakovacevic by:Cole ?

Објава коју дели Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) дана

Šokiran sam razvodom Emine i Mustafe

Razvod Emine Jahović i Mustafe Sandala trese estradu. Saša, koji je sa Eminom snimio duet, šokirao se kada je čuo da se oni razvode.

- Nisam se čuo sa Eminom. Bio sam šokiran jer su mi oni delovali kao najskladniji bračni par koji sam poznavao. Žao mi je, zaista, ali oni najbolje znaju šta je za njih dobro - kaže Saša Kovačević.

Bolji sam kada manje pijem

Pevač je vidno smršao, međutim, kako kaže, nema nikakav zdravstveni problem. Jednostavno je shvatio da mu više prija kada vodi računa o zdravlju. Deset godina je vodio boemski život i shvatio je da je bolja osoba kad ne pije.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

"Ne muči me hvala bogu ništa. Devedeset odsto muškog dela estrade gaji neki boemski život, zato ne vode računa o izgledu. Vole da popiju, dobro da pojedu, rade noću. Desetak godina sam vodio takav život i kroz te godine sam shvatio da mi to ne prija, zato sam sada promenio svoj stil života. Desi mi se da uzmem po jednu čašu belog vina. Shvatio sam da sam bolji kada manje pijem, kad vodim zdraviji život", ne krije Saša Kovačević, i dodaje zašto ga nema pred beogradskom publikom: "Trudim se da me ima što manje u Beogradu, zbog velikog koncerta koji planiram".

Kurir.rs/Blic/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Devojke se preznojavaju: Mišićavi Saša Kovačević je kubanskim plesom upravo ovaj topli letnji dan učinio vrelim! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track