Najnovije vesti

SLAĐA ALEGRO JE ZATRUDNELA U 38. GODINI: Imala je dva pobačaja, a sada otkriva da li je išla na vantelesnu oplodnju!
Foto: Printscreen/Instagram

SREĆNA TRUDNICA

SLAĐA ALEGRO JE ZATRUDNELA U 38. GODINI: Imala je dva pobačaja, a sada otkriva da li je išla na vantelesnu oplodnju!

Stars

Kako su iza nje dve neuspele trudnoće, Slađa Alegro duži vremenski period nije želela da govori o trećoj trudnoći.

Nakon toga, pevačica je ushićeno priznala da je u drugom stanju i time dala nadu mnogim ženama širom zemlje da ne odustaju od pokušaja da se ostvare kao majke, budući da je njoj to pošlo za rukom u 38. godini.

Iako su mnogi spekulisali o tome da je pevačica ovoga puta ostala u drugom stanju uz pomoć vantelesne oplodnje, ona je to u poslednjem intervjuu porekla.

 

A post shared by Sladja Allegro (@sladja.allegro) on

"To nije istina. Kao i prethodna dva puta, zatrudnela sam prirodnim putem. Zoranu i meni nikada nije bio problem začeće, već održavanje trudnoće koja se uvek prekidala iz nerazjašnjenih okolnosti. Zato sam u januaru prošle godine, po preporuci svoje prijateljice Seke Aleksić, posetila privatnu kliniku specijalizovanu za vantelesnu oplodnju i održavanje trudnoće. Tamo sam imala priliku da se detaljno pregledam i sa lekarima posavetujem zašto mi se to dešava. Glavni uzrok svega videla sam u urođenoj trombofiliji, zgrušavanju krvi, međutim dobila sam objašnjenje da ukoliko se urednom terapijom testira, ona ne može da utiče na opstanak ploda",  počela je svoju priču Slađa, a zatim dodala da je promenila životne navike u potpunosti:

"Istog momenta sam promenila ishranu, počela sam da vežbam i radim na jačanju svog organizma. Redovno se pridržavam svih saveta i očigledno je to sve zajedno urodilo plodom", izjavila je ponosna trudnica.

 

A post shared by Sladja Allegro (@sladja.allegro) on

Kurir.rs/Story, Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TRUDNA SLAĐA ALEGRO OTKRILA SVE TAJNE KOJE NIKO DO SAD NIJE ZNA: Sestra me je tukla i ubacila u kontejner!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...