SNEŽANA VIŠE NE KRIJE DA JE ZALJUBLJENA: Đurišićka se uselila kod dečka!
Foto: Printscreen

PONOVO SREĆNA

SNEŽANA VIŠE NE KRIJE DA JE ZALJUBLJENA: Đurišićka se uselila kod dečka!

Stars -

Pevačica se pre nekoliko nedelja preselila u stan Vanje Miloševića na Čukaričkoj padini, a u njenoj kući u Jajincima ostali su snajka i unuci

Snežana Đurišić preselila se u stan svog dečka, doktora Vanje Miloševića, koji živi u naselju Čukarička padina.

foto: Paparaco Lov

Pevačica i ginekolog u vezi su deset meseci, ali o svojoj ljubavi dugo nisu hteli javno da govore iako su mnogi znali da su njih dvoje zajedno. Tek kada je Kurir ekskluzivno objavio sve detalje Snežanine i Vanjine veze i njihove zajedničke fotografije, Đurišićka je priznala da je zaljubljena. Ubrzo potom ona je odlučila da više ne krije svog izabranika, pa se njih dvoje sve češće pojavljuju zajedno. Nedavno ih je na aerodromu uhvatila kamera emisije „Paparaco lov“, kada su dolazili iz dijaspore, gde je Đurišićka imala nastup, nakon čega su se uputili u Vanjin stan. Snežana je prva izašla iz auta i ušla u zgradu, a ginekolog je kao pravi džentlmen izneo njen kofer iz gepeka i uneo ga u stan.

foto: Paparaco Lov

Dan pre njihovog dolaska u Beograd, ekipa emisije bila je u Jajincima, gde je pevačica donedavno živela u luksuznoj kući, ali su njene komšije reporterima ispričale da je duže vreme nisu videli na staroj adresi.

Kurir / E.K.

Foto: PaparazzoLov, Dragana Udovičić, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track