Najnovije vesti

VODITELJKA ZAVRŠILA U BOLNICI, PA PORUČILA: Ne čekajte da bolovi postanu nepodnošljivi!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

MESECIMA TRPELA

VODITELJKA ZAVRŠILA U BOLNICI, PA PORUČILA: Ne čekajte da bolovi postanu nepodnošljivi!

Stars

Voditeljka Ana Pendić mesecima je trpela jake bolove, a nakon što je magnentna rezonanca pokazala da boluje od teškog oblika diskus hernije morala je hitno na operaciju.

 

Ana je operisana u utorak i juče je puštena na kućno lečenje.

 

"Najteže mi je bilo jer nisam znala kako će Sara da reaguje. Ovo je prvi put da smo se ovoliko razdvojile, a pogotovo zbog povoda. Porodica se trudila da je dodatno animira, pa je junački izdržala. Sada smo zajedno pa je sve lakše - kaže Pendićeva koja ima samo reči hvale za doktore i medicinske sestre koji su brinuli o njoj sve ovo vreme", rekla je Ana i dodala:

 

foto: Dragana Udovičić

"Nemam dovoljno reči hvale za doktore i sestre koji rade u državnim institucijama u jako lošim uslovima i za malo novca. Odgovorni su za živote ljudi i pored svega toga nađu dovoljno snage i osmeha za pacijente", ističe voditeljka i savetuje sve ljude koji imaju slične probleme da ne čekaju da odu na pregled već da preventivno reaguju.

 

"Ne čekajte da bolovi postanu nepodnošljivi, vodite računa o zdravlju jer ne smem ni da pomislim šta bi se desilo da sam sačekala još malo", završila je Ana.

 

Kurir.rs/Blic, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...