VELIKA LJUBAV: Modelsica se udaje u zatvoru za narko-dilera!
Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

Skinula dečka Nini Prlji

VELIKA LJUBAV: Modelsica se udaje u zatvoru za narko-dilera!

Stars -

Anastasija Buđić sprema venčanje s Ivanom Radovićem Kokijem, zbog kojeg je učesnica „Parova“ uhapšena sa 97 paketića kokaina u vagini

Anastasija Buđić skinula je dečka učesnici „Parova“ Nini Prlji, koji je uhapšen zbog krijumčarenja kokaina iz Srbije u Emirate, saznaje Kurir.

Modelsica je već devet meseci u vanbračnoj zajednici s vođom narko-bande Ivanom Radovićem Kokijem, zbog kojeg je i njegova bivša devojka Nina završila u zatvoru u decembru 2016, kada je u njenoj vagini pronađeno 97 paketića sa 100 grama kokaina, spakovanih u gumenu rukavicu.

Šalje mu pakete

Anastasija i Koki upoznali su se preko zajedničkih prijatelja i odmah je buknula ljubav. Posle samo nekoliko dana započeli su zajednički život. Ivan je tada nosio nanogicu, ali to ih nije omelo da planiraju svadbu. Posle dva meseca Ivan je završio u zatvoru u Sremskoj Mitrovici - osuđen je na četiri i po godine robije.

Kako saznajemo, modelsica dvaput mesečno posećuje narko-dilera.

- Anastasija je zavedena kao njegova vanbračna supruga i redovno posećuje Radovića. Ne želi da ga napusti jer ga mnogo voli, a i njemu je teško što je viđa samo nakratko. Koki očekuje da će na slobodu izaći za dve godine, a Buđićeva je obećala da će ga čekati koliko god treba. Upravo zbog toga Ivan se zatvorenicima pohvalio da će pitati Anastasiju da se uda za njega. Postoji mogućnost da ceremoniju venčanja obave u crkvi u okviru zatvora - otkriva naš izvor iz zatvora i dodaje da mu Anastasija svake nedelje šalje pakete u dogovoru s njegovom porodicom.

Pre nego što je Koki završio u zatvoru, Anastasija i on su na društvenim mrežama objavljivali zajedničke fotografije iz restorana i klubova. Tim povodom pozvali smo modelsicu, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

Vođa grupe

Podsetimo, krajem decembra 2016 uhapšena je Prlja jer je u njenoj vagini pronađen kokain. Kasnije je tokom pretresa nekoliko stanova u Beogradu pronađeno još 140 paketića kokaina i uhapšeno još šest osoba. Zatim je na aerodromu prvo uhapšen Koki, koji je označen kao vođa grupe, dok je pokušavao da se ukrca na let za Abu Dabi.

Nina o narko-aferi

NIKAD VIŠE U ZATVOR!

Prlja je u rijalitiju rekla da nije znala čime se bavio njen tadašnji dečko i da su joj narkotici podvaljeni:

- Četiri meseca sam provela u Centralnom zatvoru, a tri u kućnom pritvoru. Za to vreme su nadležni sve ispitali i razrešili i sad sam oslobođena svih optužbi. Prošlu godinu dočekala sam u CZ tužna. Tamo više nikad... Doživela sam najteže trenutke, bila sam na dnu, a opet sam pobedila i sebe i druge!

Kurir / Marija Dejanović

Foto: Damir Dervišagić, Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) CECINA ĆERKA ŠOKIRALA: Anastasija javno poslala poruku folk pevačici, evo šta joj je PORUČILA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja