ANA NIKOLIĆ SE OPET UBUCILA: Baš je briga za liniju!
Foto: Printscreen

Paparaco

ANA NIKOLIĆ SE OPET UBUCILA: Baš je briga za liniju!

Stars -

O, da li si to ti Kad sam na dijeti, sanjam burek, njoke, kroasane, picu i slatkiše, požalila se pevačica

Ana Nikolić nimalo ne mari za liniju otkad je postala majka!

Pevačici je očigledno bitnije da sve slobodno vreme posveti ćerki, a ne, poput nekih koleginica, teretani, nutricionistima, frizerima, šminkerima... I u tome nema ničeg lošeg! Pokazala je da ne moraju baš sve pevačice da budu ukalupljene - manekenska figura, pune usne, savršen ten...

Sudeći po slikama s poslednjeg nastupa u Zagrebu, Ani fizički izgled ne predstavlja problem u poslu. Proteklog vikenda napravila je sjajnu atmosferu na koncertu u Hrvatskoj. Nikolićka je pevala u crnom bodiju, mrežastim čarapama i providnoj dugoj haljini s dubokim šlicevima, a salce nije želela da prikrije.

- Kad sam na dijeti, sanjam burek, njoke, picu, kroasane i nezaobilazne slatkiše, a jedem grilovanu piletinu, salatu i vodu - govorila je svojevremeno pevačica, koja je pomoću zdrave ishrane i napornih treninga ranije uspevala da izgubi desetak kilograma za samo pola meseca.

- Dve nedelje sasvim su mi dovoljne da povratim formu i izgled, ali, naravno, bez vežbanja rezultati nikad ne bi bili dovoljno dobri. Mama Miljana, koja se inače bavi treninzima u teretani, tu je da sve nadgleda - pričala je Ana.

foto: Dragana Udovičić

Peva Prijin hit

NARODNJACI SU ZAKON!

Ana Nikolić na svojim nastupima ne peva samo svoje hitove. Tako je na koncertu u Hrvatskoj iznenadila publiku kad je izvela hit svoje koleginice Aleksandre Prijović „Totalna anestezija“.

Kurir / M. D.

Foto: Dragana Udovičić, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track