IZABELA ALJOSKI: Mama se plaši da ću završiti kao Ksenija Pajčin
Foto: Dragana Udovičić

POSLE RASKIDA S LAKIĆEM OTKRILA

IZABELA ALJOSKI: Mama se plaši da ću završiti kao Ksenija Pajčin

Stars -

Ceo život mi govori da strahuje da se neću vratiti sa mesta gde sam otišla. To mi stalno odzvanja u glavi. Zvuči smešno, ali u suštini nije, kaže učesnica „Parova“

Izabela Aljoski izjavila je kako je njena majka u stalnom strahuje da će ona biti ubijena kao Ksenija Pajčin i da je za to kriv njen karakter.

Posle burne veze i raskida sa Nikolom Lakićem, učesnica „Parova“ neprestano iznosi optužbe na račun bivšeg momka sa kojim je pred kamerama u ljubavi bila nekoliko meseci. Izabela tvrdi da su posesivnost i ljubomora glavni krivci za prekid njihove veze, a sada je otkrila i kako je bila u strahu da bi takvo ponašanje moglo da se pretvori u agresiju koja bi dovela do fatalnog ishoda.

- Meni moja majka ceo život govori i strahuje za mene, bože me oprosti, da se ne vratim sa mesta gde sam otišla. Govorila mi je: „Ja se plašim da ti ne završiš kao Ksenija Pajčin“. To mi stalno odzvanja u glavi. Zvuči smešno, ali u dubini nije ništa smešno - rekla je Aljoski.

foto: Printscreen

Umesto da se usprotivi onome što je njegova bivša devojka rekla, Lakić se saglasio sa njom i dodao da je bolje što su raskinuli nego da su zaista završili tragično.

- Ako poslušaš majku i ne uživaš sa svojom ljubavlju, onda ne valja, ako uradiš drugačije, opet ne valja. Izabela i ja smo imali lepih trenutaka i ja ću samo to pamtiti. Ne mogu da pričam da mi je lako da prebolim, ali potrudiću se da idem do svog cilja. Što se tiče Izabela i mene, mislim da je najbolje da budemo rastavljeni, pogotovo u ovakvim uslovima. Da smo se upoznali napolju, tvrdim da ne bismo imali nijednu raspravu, ali ovde je sve drugačije. Da ne bismo završili kao Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, najbolje je da bude ovako - kazao je Nikola.

Nakon njegovih reči, Izabela je ponovila da su njih dvoje završili zauvek i da više ne želi ništa da govori o njemu, niti da se seća njihove veze.

foto: Printscreen

POLUDEO LAKIĆ RAZVALIO TAJNU SOBU

Poslednja svađa između Nikole i Izabele, koja je dovela do definitivnog razlaza, desila se pre dva dana. Tada se u program uključila i Lakićeva majka, koja mu je poručila da Izabela nema nikakve emocije prema njemu i da joj je važan samo seks.

- To ti, Nikola, nije bilo potrebno. Nemoj da budeš ničiji miš, budi dostojanstven - rekla mu je ona. Bivši fudbaler je poludeo zbog ovakvih reči i uleteo u tajnu sobu, koju je demolirao u roku od nekoliko minuta.

Kurir / Ivan Ercegovčević

Foto: Printscreen, Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track