SAŠA KOVAČEVIĆ SPREMAN ZA ŽENIDBU: Uselio devojku i njenu ćerku u svoj stan
Foto: PaparazzoLov

PAPARACO

SAŠA KOVAČEVIĆ SPREMAN ZA ŽENIDBU: Uselio devojku i njenu ćerku u svoj stan

Stars -

Pevač posle deset meseci veze započeo zajednički život sa bivšom misicom Zoranom Tasovac na Novom Beogradu

Saša Kovačević i njegova devojka Zorana Tasovac konačno su počeli da žive zajedno.

foto: Damir Dervišagić

Njih dvoje u pevačevom stanu na Novom Beogradu ipak nisu sami. Poznato je da bivša mis univerzuma iza sebe ima propali brak u kojem je dobila ćerku i koju je popularni pevač prihvatio kao svoje dete. Zato i ne treba da čudi što im ona pravi društvo otkad su počeli zajednički život.

foto: PaparazzoLov

Ekipa emisije „Paparaco lov“ nedavno je pratila Kovačevića i zabeležila prvi javni poljubac pevača i Zorane, koji se dogodio ispred teretane u Zemunu koju pevač svakog dana posećuje. Nakon toga su otišli na ručak u obližnji restoran, a onda i po devojčicu u vrtić, nakon čega su se uputili u Sašin stan, koji se nalazi u luksuznom novobeogradskom kompleksu.

- Zoraninu ćerku volim kao da je moja. Preslatko je biće. Daće bog zdravlja, pa ću se i ja, nadam se, u skorije vreme ostvariti u ulozi oca - rekao je pevač nedavno kada su ga pitali kakav odnos ima sa ćerkom svoje devojke.

foto: PaparazzoLov

Saša i Zorana počeli su da se zabavljaju u maju prošle godine. Pevač je otkrio da je sadašnju devojku video preko Instagrama, da su počeli da se dopisuju, pa tek kasnije su se videli, kada su shvatili da su jedno za drugo. On dosad nije želeo da Zoranu izlaže javnosti, pa je ona zbog toga i ugasila svoj profil na društvenoj mreži, ali su sada konačno uhvaćeni.

foto: PaparazzoLov

Kurir / I. E.

Foto: PaparazzoLov, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track