RADA MANOJLOVIĆ ĆE DA SE BRČKA U ČETEREŽU: Sklanja kokošinjac i pravi bazen, teretanu, spa-centar! SVE ĆE DA BLJEŠTI OD LUKSUZA!
Foto: Vladimir Šporčić

PRAVI MESTO ZA ODMOR

RADA MANOJLOVIĆ ĆE DA SE BRČKA U ČETEREŽU: Sklanja kokošinjac i pravi bazen, teretanu, spa-centar! SVE ĆE DA BLJEŠTI OD LUKSUZA!

Stars -

Atraktivna pevačica Radmila Manojlović jedna je od retkih javnih ličnosti koje se ne stide svojih korena i mesta iz kojeg potiču, pa tako često ističe da je ponosna na svoj rodni kraj, selo Četereže.

Budući da je svom ocu u potpunosti renovirala kuću u kojoj je provela detinjstvo, Rada je sada odlučila da napravi čitav kompleks u kojem će se relaksirati.

Pevačica će pored svoje kuće izgraditi mini spa-centar, a u planu je i izgradnja bazena i teretane!

"Rada obožava Četereže, jer je to jedino mesto gde se istinski odmori nakon mnogobrojnih poslovnih obaveza. Ona svaki slobodan trenutak provodi tu, kako zbog opuštanja, tako i zbog oca Radeta. Međutim, jedino što joj nedostaje jeste to što selo nema nijedno mesto za relaksaciju, gde bi mogla da obnovi energiju zbog iscrpljujućih nastupa. Zbog toga je rešila da sama sebi omogući takav luksuz, i to u svom dvorištu", kaže izvor i otkriva kako će izgledati spa-centar.

Radi je bilo najvažnije da ima saunu i džakuzi, tako da je to trenutno prioritet. Angažovala je arhitektu, koji je ceo projekat isplanirao do detalja, a Rada je sve prepustila rukama majstora. Nacrti su već napravljeni, a uskoro će početi gradnja, zbog čega je veoma uzbuđena. Osim toga, mali spa-centar će sadržati i tursko kupatilo i slanu sobu, a Rada se potrudila da niko sa ulice ne može da vidi kako će to izgledati, pošto joj je veoma bitno da ima privatnost", navodi izvor blizak pevačici i dodaje:

foto: Privatna Arhiva

"Kada je saopštila ideju svojim najbližima, svi su je podržali i dopalo im se što na taj način ulaže novac koji zaradi. Naročito je bila zadovoljna njena sestra, koja takođe već godinama živi u Beogradu, ali često dolazi u Četereže. Ipak, Rada je onda odlučila da dogodine napravi i bazen jer joj je to oduvek bila želja, a najverovatnije će jednu prostoriju opremiti raznim spravama za treniranje", ističe izvor i podseća da je folkerka još pre nekoliko godina dosta novca uložila u renoviranje porodičnog doma u rodnom selu.

Radi nije žao što još nije uspela da kupi stan u Beogradu jer je dosta novca uložila u kuću u Četerežu, jer je sigurna da je to mesto u koje će se uvek vraćati. U poslednje vreme tamo često odlazi i sa dečkom Harisom Berkovićem, koji je podržao njenu odluku da napravi mini-spa. I on voli tu vrstu relaksacije, tako da će sigurno zajedno uživati", zaključuje naš sagovornik.

foto: Vladimir Šporčić

Podsetimo, Rada Manojlović je nekoliko puta isticala da ne voli puno da troši na garderobu kao većina njenih koleginica, ali zato ne žali novac kada se radi o nekretninama. Manojlovićeva je jednom prilikom rekla da joj se najviše sviđaju visoke kapije zbog toga što čuvaju intimu svake porodice, što je, nema sumnje, obezbedila i svojoj. Očigledno je da pevačica i te kako može da se pohvali poslovnim angažmanima i dobrim prihodima, zbog čega će zasluženo uživati u svakom kutku svog spa-centra.

Kurir.rs/Alo/Foto Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RADA MANOJLOVIĆ NA AERODORMU SRELA DVOJICU BIVŠIH: Njena reakcija dovoljno govori

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track