Najnovije vesti

(FOTO) SILOVAĆEMO TI BLANKICU: Anabela dobila uznemirujuće pretnje upućene četvorogodišnjoj ćerki!
Foto: Damir Dervišagić

UŽAS

(FOTO) SILOVAĆEMO TI BLANKICU: Anabela dobila uznemirujuće pretnje upućene četvorogodišnjoj ćerki!

Stars

Anabeli Atijas i njenom suprugu Andreju stigla je monstruozna pretnja da će njihova četvorogodišnja ćerka Blankica navodno biti silovana.

Ovaj bračni par sumnja da iza svega stoji bivša Andrejeva partnerka Jasmina Skender, koja je navodno poruke slala sa lažnog Instagram profila, predstavljajući se kao "Seval Demircioglu".

Sve je počelo tako što je Anabelina obožavateljka S. V. koja živi u Izraelu, na društvenim mrežama izrazila podršku pevačici i njenoj ćerki Luni koja se takmiči u rijalitiju. Tada je Jasmina poslala nekoliko poruka S. V. optužujući je da je ona zapravo Anabela i da se lažno predstavlja. Kurir je kontatkirao ovo devojku koja je posvedočila da se dopisivala sa Skenderovom.

foto: Privatna Arhiva

- Nisam ni slutila da će ovoliko daleko otići stvari. Meni je u početku bilo zanimljivo jer je Jasmina opsednuta Anebelom, pa sam htela da se našalim sa njom. Uporno mi je pisala poruke na Instagramu kako sam ja Anabela i da se krijem iza lažnog profila. Ja sam joj napisala da nisam Anabela, ali nije vredelo. Ona i dalje tako misli. Nakon što sam sa njom završila konverzaciju, počele su da mi stižu poruke od nekoga ko se predstavlja kao Seval Demircioglu. On je, misleći da sam ja Andrej, napisao sledeće: Atijas, je.o ti mamu svoju, ja ti pišem glavom i bradom. Naći ću te u Sarajevu, dete ti je.em i tu Goraždansku ku.vu Anabelu(Anabela je rodom iz Goražda, prim. aut.). Zažalićeš kad si kročio na bosansko tlo, majku li ti je.em. Jarane, čekaće te Faco, Keljimendi i još neki od Turkovića da te na.uzimo, pšto ti voliš da gu.iš po Fejsbuku i da psuješ šiptarske majke. Mi ćemo tebe silovati! Kunem ti se, nećeš znati šta te snašlo, ni kad, ni gde! Nagu.iću ti Blankicu". Ja sam sve ovo prosledila Anabeli - rekla je S. V. za Kurir.

foto: Privatna Arhiva

Nakon što im je obožavateljka dala poruku u kojoj se preti njihovoj ćerki Blankici, Andrej se oglasio na svom Instagram profilu i poručio svojoj bivšoj partnerki Jasmini, optužujući je ona stoji iza ovoga i da bi trebalo da je bude sramota.

- Jasmina Skender, sledeći put kad budeš pretila, uradi to sa pravog profila. Pominješ da ćeš da siluješ dete od četiri godine. Stidi se - napisao je Anabelin suprug.

foto: Privatna Arhiva

Pozvali smo i pevačicu da prokomentariše ove brutalne pretnje, ali ona nije mogla o tome da priča.

- Tačno je da je stigla preteća poruka, ali mi je zaista mučno da pričam o tome. Razumite me - rekla je Anabela za Kurir.

foto: Privatna Arhiva

Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ANABELA JE U BRAKU ANDRIJOM: Imaju ćerkicu, a evo kako danas živi žena kojoj je on NAPRAVIO DETE, TRAŽIO DNK I OSTAVIO JE!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...