fantastičan glas

(VIDEO) ŽARILA JE I PALILA PRE 20 GODINA CELIM BALKANOM: Onda je nestala, upisala školu, udala se za sina političara, a evo gde je sad

Stars -

"Da znaš kako tužna sam bez tebe uvek bio bi kraj mene", "Sasvim sigurna sam ja da si moja sudbina, nemoj nikom pustiti da nam ovo uništi" ili "Bježi od mene, to je sve što znaš...", samo su neki od stihova iz numera koje "žive" i danas iako je prošlo bezmalo 20 godina od kada ih je Vesna Pisarović (40) predstavila javnosti.

#vesnapisarovic #withsuspiciousminds

Објава коју дели Vesna Pisarovic fan page (@vesna_pisarovic) дана

Iza vrsne hrvatske muzičarke, koja je svoju zemlju čak predstavljala i na "Evroviziji" 2002. godine, ostalo je pet studijskih albuma i mnoštvo prestižnih nagrada na festivalima, ali od sredine protekle decenije njoj se gubi svaki trag.

Ono što mnogi ne znaju je to da je, željna promene u životu i profesionalne nadgradnje, Pisarovićeva upisala džez pevanje na konzervatorijumu u Hagu, da bi magistrirala u Londonu.

#vesnapisarovic

Објава коју дели Vesna Pisarovic fan page (@vesna_pisarovic) дана

Vesna je i dalje posvećena muzici, ali se, za razliku od pop pesama koje su je proslavile na našim prostorima, posvetila džezu.

Pevačica je danas u braku sa Ozrenom Pupovcem, sinom političara Milorada Pupovca, i žive u Berlinu.

Kurir.rs/Puls/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track