ISPOVEST BEOGRAĐANKE KOJA JE POSETILA BRATA U BOLNICI: Sestro, ja sam dobro, kako su Parovi?
Foto: Printscreen/Happy

NIKAD NIŠTA SLIČNO NIJE DOŽIVELA

ISPOVEST BEOGRAĐANKE KOJA JE POSETILA BRATA U BOLNICI: Sestro, ja sam dobro, kako su Parovi?

Stars -

Sanja Stojanović, koja je u iskrenoj ispovesti ispričala da joj je dete na porođaju ukradeno i da će nakon 18 godina uraditi DNK analicu kako bi saznala da li je njena ćerka živa, ispričala je i trenutak kada je otišla u posetu svom bratu u Zemunskoj bolnici.

Ovo nikad do sada nisam videla, a prošla sam i doba „Dinastije“, „Dalasa“, „Kasandre“... Iz tog razloga, pišem vam, pa i da ne objavite, ali želim da znate da ste učinili da se glumci iz „Parova“ usele u domove, škole, autobuse, pa i – bolnice.

Izašla sam sa posla, krijući se od šefa i kolega, i pošto je na snazi zabrana posete, zbog malih boginja, jedva sam namolila drugaricu da me pusti, da privirim na vrata bolničke sobe u Zemunskoj bolnici, da vidim brata.

A, tamo, prizor kakav se ne pamti! Neverovatna vika, galama, svađaju se žene, muškarci... Nisam stekla utisak da sam u bolnici uopšte.

Pominjali su poligraf, Dejanovu majku, nazivali je kojekakvim imenima, pa snaju koja je rodila dete sa maminim dečkom, znam samo da je neka zavrzlama u pitanju, nisam pohvatala konce. U debatu su se uključile i medicinske sestre, polemisalo se ko je kome napravio kuću, da li su fanovi prevareni, trudnoća sa mužem Goce Tržan.

"Gospođo, ne smete da budete ovde", prenula me je medicinska sestra.

Trgla sam se i brzo odgovorila:

- A, vi smete u radno vreme da se bavite rijalitijem, umesto da brinete o zdrvalju bolesnika?

Raširila je ruke i otišla niz hodnik.

Brzo sam ušla kod brata, sela na njegov krevet.

- Kako si?

- Dobro, nego, eto, od jutros, tema su „Parovi“. Da li si možda gledala tu emisiju „Parograf“ sa Dejanom Dragojevićem, onim momkom što je odbrusio roditeljima kad su mu stali na put ljubavi? Isto, kao što si ti rekla mami i tati, kad si se udala za Željka...

Pomislila sam, moj život je u - „Parovima“. Ali, važno je da je brat dobro.

foto: Pritnscreen

Kurir.rs/Happy/Foto Printsceen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BAHANALIJE I RAZVRAT SAMO VIKENDOM: U luksuznoj vili orgija sa 30 DEVOJAKA, a u seksu učestvuje i njegova žena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track