(VIDEO) ŠTA ĆE NA OVO REĆI KEBIN SIN: Severina snimljena u zagrljaju nepoznatog muškarca!
Foto: Dragana Udovičić

ŠETALI CENTROM GRADA

(VIDEO) ŠTA ĆE NA OVO REĆI KEBIN SIN: Severina snimljena u zagrljaju nepoznatog muškarca!

Stars -

Nedavno je hrvatska pevačica Severina Kojić snimljena je u zagrljaju nepoznatog muškarca u Beogradu, pa je podignuta velika prašina zbog toga.

Ekipa emisije "Paparaco lov" je uhvatila pevačicu u šetnji sa muškarcem, a da to nije njen suprug Igor Kojić.

U prilogu koji su nazvali "Severina spavala kod Kebe, a zagrljena šetala Beogradom s drugim muškarcem" detaljno su analizirali njeno kretanje po Beogradu.

Ekipa se parkirala ispred vile Dragana Kojića Kebe i čekala da Severina izađe, nakon čega su jurili za njenim taksijem. Dopratili su je na snimanje u jednom hotelu, a potom su je snimili u centru grada.

"Tu je izašla s ovim momkom. Oni su čak u jednom trenutku zagrlili i prošetali. Ne znam šta će o ovome reći Kebin sin, a Severinin muž? Ipak, ovo mi deluje da je nešto čisto prijateljski i da tu neće biti nikakvih problema", kaže voditelj.

Mladić s kojim se Severina zagrlila Severinin je jedan od najpoznatijih hrvatskih stilista Petar Trbović, s kojim već godinama sarađuje.

"Dragi moj prijatelju, srećan ti rođendan i da ti se ostvari sve što je dobro za tebe. Hvala ti za sve naše godine radosti. Svet bi bio lepše mesto da je više takvih kao Ti", napisala mu je pre nekoliko meseci Severina za rođendan.

foto: printScreen Jutjub

Kurir.rs/Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) SEVERINA MEŠALA KUKOVIMA U PREUSKOM BODIJU: Muškarci će ostati bez daha kada vide kako igra na bini!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track