VESNA ZMIJANAC DOVELA MAJSTORE U KUĆU: Oterala ćerku i zeta u podstanare! Renovira im stan za 40.000 evra!
Foto: Damir Dervišagić

Radovi

VESNA ZMIJANAC DOVELA MAJSTORE U KUĆU: Oterala ćerku i zeta u podstanare! Renovira im stan za 40.000 evra!

Stars -

Popularna pevačica kompletno preuređuje nekretninu na Vračaru u kojoj žive Nikolija i Relja sa ćerkom Reom, a naručila je i nov nameštaj

Nikolija Jovanović i njen nevenčani suprug Relja Popović sa jednoipogodišnjom ćerkom Reom otišli su u podstanare. I to zbog pevačicine majke Vesne Zmijanac.

Folk zvezda, koja je svoj prostrani stan na Vračaru ustupila ćerki i zetu, sada je rešila da ga renovira. Ona tu nekretninu ima još od početka devedesetih godina kada je bila jedna od najpopularnijih pevačica u državi, i uglavnom ju je izdavala, pa smatra da mu je potrebno kompletno preuređenje.

Ruše zidove i kreče

Vesna Zmijanac je želela i ranije da se pozabavi sređivanjem stana, ali je ipak sačekala da njena unuka malo odraste. Kako saznajemo, poznata pevačica je odrešila kesu i za renoviranje će potrošiti čak 40.000 evra.

foto: Privatna Arhiva

Relja i Nikolija su se složili s njenom odlukom da baš sada sredi stan u kojem oni žive, pa su se s prvim danima proleća preselili u luksuznu nekretninu koju su iznajmili na nekoliko meseci dok budu trajali radovi. Nisu otišli daleko, ostali su u komšiluku, na Vračaru i svakodnevno obilaze majstore i proveravaju kako teče posao.

"Stan će biti kompletno renoviran i to prema želji Relje i Nikolije. Oni su prvo su izbacili stari nameštaj, a onda su majstori počeli sa prepravkom zidova i krečenjem. Vesnini ćerka i zet aktivno učestvuju u svemu i puni su ideja kada je u pitanju njihov dom, stalno obilaze i nadgledaju radove, a već su odabrali nameštaj koji će uskoro stići iz inostranstva. Renoviranje bi po planu trebalo da se završi do početka leta, kada će se ponovo vratiti u svoj osveženi dom", kaže naš izvor blizak pevačkom paru.

Duborezi

Inače, najskuplja stavka je nameštaj, koji je uglavnom od punog masivnog drveta sa specijalnim ukrasima i duborezima. Ali o tome ne vode brigu Nikolija i Relja, već Vesna, koja je rešila da ih časti ovim skupim poklonom.

Ekipa Kurira otišla je na Vračar da proveri dokle su stigli radovi na renoviranju stana, ali pre nego što smo stigli do zgrade u kojoj žive Vesnini ćerka i zet, sreli smo ih u bašti jednog estorana kako uživaju u suncu. Posle ručka, malo su proćaskali, a onda su se uputili ka stanu koji trenutno rentiraju, gde je bila njihova ćerka s bakom, koja uživa u čuvanju unuke.

foto: Privatna Arhiva

Skupo

ODUSTALA OD PRODAJE

Vesna je još pre godinu dana preko jedne agencije pokušala da proda stan u kojem žive Nikolija i Relja, s namerom da svojoj naslednici kupi veću nekretninu. Međutim, pošto se ni posle toliko vremena nije pojavio zainteresovani kupac koji bi platio 80.000 evra, Zmijančeva je odustala od prodaje i odlučila da renovira taj stan.

(Kurir / J. STUPARUŠIĆ, I. ERCEGOVČEVIĆ/ Foto: Instagram, Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track