Najnovije vesti

EKSKLUZIVNO! LAZUKIĆ PUŠTEN DA SE BRANI SA SLOBODE, DOBIO ZABRANU PRILASKA NATAŠI: Evo šta je Luka izjavio na saslušanju!
Foto: Damir Dervišagić

OTKRIVAMO

EKSKLUZIVNO! LAZUKIĆ PUŠTEN DA SE BRANI SA SLOBODE, DOBIO ZABRANU PRILASKA NATAŠI: Evo šta je Luka izjavio na saslušanju!

Stars

Suprug pevačice Nataše Bekvalac, nekadašnji sportista i IT stručnjak Luka Lazukić, pušten je da se brani sa slobode jer mu tužilaštvo nije odredilo meru zadržavanja, saznaje Kurir

 

Lazukić je dobio i zabranu prilaska Nataši Bekvalac.

 

"Došao sam iz grada i legao da spavam. U nekom trenutku Nataša mi je našla prepiske sa tri ženske osobe. Ishisterisala je i nasrnula na mene. Odgurnio sam je da me ne bi udarala. U tom trenutku je ona pala", izjavio je Lazukić na saslušanju, ekskluzivno saznaje Kurir.

 

Nataša kako saznajemo ima lake telesne povrede.

 

Inače, ranije nije bilo fizičkih sukoba, ovo je prvi put. Bebi siterka je čula šta se događalo ali nije videla njihov sukob.

 

Lazukiću je mera zabrane prilaska određena uz upozorenje, da će mu biti određen pritvor ako bi Natašu zvao i uznemiravao ili ako prekrši meru.

Inače, on je posle jutrošnjeg napada na pevačicu u njenom stanu priveden na adresi u Bloku 33, gde se inače nalazi stan njegovih roditelja, a gde je otišao posle incidenta. 

 

Lazukić je na suprugu Natašu nasrnuo rano jutros oko 4 sata, kada je navodno pijan došao kući, a ona mu u telefonu pronašla ljubavne poruke, posle čega je prvo izbila svađa, a onda usledio i fizički napad u kojem je Nataša prvo dobila udarac pesnicom u glavu a potom i modricu na oku.

 

Prema novim zakonskim odredbama koje se tiču porodičnog nasilja, za lakše telesne povrede nasilniku je zaprećena kazna zatvora od 3 meseca do 3 godine, koja može biti i uslovna, a za teške telesne povrede od dve godine do 10 godina zatvora.

 

(Kurir/Foto: Damir Dervišagić)

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

(KURIR TV) REPORTERI KURIRA PRED VRATIMA NATAŠE BEKVALAC: Otvorila im sestra Kristina, a evo šta je rekla!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...