Najnovije vesti

PORODIČNA SREĆA: Milić Vukašinović se pomirio s ćerkom posle deset godina
Foto: Privatna Arhiva

posetio naslednicu i njene sinove u Sarajevu

PORODIČNA SREĆA: Milić Vukašinović se pomirio s ćerkom posle deset godina

Stars

Milić Vukašinović pomirio se sa ćerkom Majom Avdibegović, s kojom nije govorio više deset godina.

Roker je nedavno bio kod nje u poseti u Sarajevu. Odnosi između poznatog muzičara i njegove naslednice počeli su da zahlađuju kada se on razveo od njene majke Vere Vukašinović.


Dok je Milić živeo u Bosni, do pred kraj devedesetih, povremeno je viđao ćerku i održavao kontakt s njom, ali to je prestalo kada se preselio u Beograd.


Jedno vreme nisu komunicirali da bi se nakon nekog vremena pomirili, a onda je pred početak 2008. godine odnos između oca i ćerke ponovo narušen. U međuvremenu je Maja za medije pričala o svom lošem odnosu s ocem, ali izgleda da je taj ružan period konačno prevaziđen.

 

Milić je sada obišao i nju i unuke Irfana (10) i Irmana (8), a Kurir je došao u posed njihove zajedničke fotografije koja je nedavno nastala u Sarajevu.

 

- Kada sam prvi put postao otac, kada se rodila moja ćerka Maja, pojma nisam imao šta me je snašlo. Ma bio sam u potpuno drugom filmu. Moja ćerka Maja je oduvek želela sestru ili brata. Ona ima dva divna sinčića, obožava ih, oduvek je želela da bude majka - rekao je Vukašinović jednom prilikom za Kurir.


Kurir / I. E.

 

Foto: Privatna arhiva

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...