Najnovije vesti

SERGEJ ĆETKOVIĆ OTKRIO ZAŠTO JE TAJANSTVEN O SVOJOJ PORODICI: Imam prelepu ženu i dve ćerke, ZAŠTITIĆU IH PO SVAKU CENU!
Foto: Marina Lopičić

ISKRENO

SERGEJ ĆETKOVIĆ OTKRIO ZAŠTO JE TAJANSTVEN O SVOJOJ PORODICI: Imam prelepu ženu i dve ćerke, ZAŠTITIĆU IH PO SVAKU CENU!

Stars

Iako se trudi da porodicu, suprugu Kristinu i naslednice Milu i Lolu, drži daleko od očiju javnosti, Sergej Ćetković je u poslednje vreme opušteniji što se toga tiče. Ćerke su česti gosti njegovih koncerata, ali i vrlo ponosne kada vide da njihov tata ima fanove koji mu traže autograme. Ljubav prema sceni i aplauzima očigledno je preneo na stariju mezimicu.

foto: Vladimir Milovanović

"Supruga Kristina često dovede naše ćerkice Milu i Lolu na moje nastupe. Ćerkica Lola ponekad ne može da obuzda nalet sreće kada se pojavim na sceni, pa pravi akrobacije i često bude veća zvezda večeri nego ja. Prednost ovog posla, koji je meni najlepši na svetu, jeste to što nemam radno vreme i mogu puno vremena da provodim sa svojom porodicom", počinje priču Sergej.

Koliko je dolazak Mile i Lole promenio vaše živote?

"Imaš jedan sređen život, stvorio nešto za šta nekome trebaju dva života, imaš dobre prijatelje, ali opet nešto nedostaje, a šta je to - deca. Koliko god da je teško roditeljstvo, deca su smisao svega. Najteža i najlepša uloga. Smisao života je da imaš nekoga o kome ćeš da brineš, koga ćeš da voliš"

foto: Promo

Da li ste zaštitnički nastrojeni, s obzirom na to da ste otac dve devojčice?

"Ne želim da kompromitujem moju porodicu, da i oni budu poznati samo zato što sam ja poznat. Volim da ih zaštitim kada su mediji u pitanju"

Koji je recept za uspešan i stabilan brak?

"Ne znam, verovatno ga niko do sada nije napisao. Mislim da je to nešto što se nosi iz kuće. Bio bih srećan kada bi naša deca sutra gradila svoje živote onako kako ga mi sada živimo u porodici"

 

Po mojoj mjeri...Gagliardi ?#sergejcetkovic #gagliardisrbija

Објава коју дели sergej cetkovic (@cetkovics) дана

Na kojem projektu trenutno radite?

"Nekoliko meseci unazad radim na crtanom „Lola i Mila“ po likovima mojih ćerki. U pitanju su dva lika koja će kroz avanturu naučiti decu nekim poučnim stvarima. Trenutni crtani filmovi koje uvozimo iz inostranstva su upitnog sadržaja, stoga se nadam da će crtani napravljen po likovima mojih ćerki promeniti situaciju"

foto: Zorana Jevtić

Novi duet ste uradili sa Janom Šuštarčić, kako vam je bilo na snimanju?

"Rekao sam više puta „manje žene, a većeg glasa“ nisam odavno sreo. Na snimanju spota morali smo Janu da popnemo na neka pomagala da se ne bi videla ta velika razlika u visini. Mene spakovati sa nekim u kadar nije baš jednostavno"

Pesma koju ste uradili za seriju „Istine i laži“ je postala hit, da li ste to očekivali?

"Nisam verovao da će numera iz špice prerasti u jednu pesmu koju će klinci obožavati"

foto: Vladimir Milovanović

Kurir.rs/ Blic.rs/ Foto: Marina Lopičić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...