ANASTASIJI BUĐIĆ PRETI OSVETA? Samo mi je rekla - čuvaj vezu, pričaćemo kad izađem napolje!
Foto: Happy screenshot

NIŠTA JOJ NIJE JASNO

ANASTASIJI BUĐIĆ PRETI OSVETA? Samo mi je rekla - čuvaj vezu, pričaćemo kad izađem napolje!

Stars -

Nina Prlja je dugo izlazila sa sadašnjim dečkom Anastasije Buđić, Ivanom. Nije joj bilo najprijatnije kada je saznala da su Anastasija i on vereni, ali je i istakla kako je on za nju prošlost, jer je zaljubljena u Mladena. Sada, Aleksandra je Ninu otvoreno pitala zašto tačno želi da joj se osveti.

Naime, Aleksandra Vasiljević je jednom prilikom nagovestila Anastasiji da se pripazi i čuva svoju vezu, pa je nju zanimalo zašto je ona to tada rekla.

"Ja sam njoj samo rekla 'čuvajte vezu od loših ljudi', ja nisam pričala o nikakvim pretnjama. Ono što imam da kažem rećiću kad budem izašla napolje, a ne ovde", rekla je ona.

"Devojka je ovde pokušala da me posvađa sa Zoricom i to što je izjavila uopšte nije istina. Ja nemam šta da pričam sa njom, ona laže devojka. Zašto bih ja imala nešto da se osvetim Anastasiji, meni je ona fina devojka", rekla je Nina.

Anastasiji nakon ovog odgovora nije bilo najjasnije o čemu se radi, jer nije dobila konkretan odgovor na svoja pitanja.

"Ona je meni tada rekla 'čuvaj ti vezu, pričaćemo kad izađem napolje'. Ona je možda nešto pogrešno protumačila, ja ne uzimam ništa to u obzir dok ne izađe napolje i saslušam priču, videću o čemu se radi", rekla je Anstasija Buđić.

foto: Happy screenshot

(Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track