UŽIVA SA PORODICOM

JK NA URANAK NE PRAVI ĆEVAPE: Evo šta je Jelena Karleuša radila za praznik!

Stars -

Dok planiraju godišnjicu kojom će 28. juna proslaviti 10 godina braka, Jelena Kraleuša i Duško Tošić uživaju u Istanbulu.

Duško Tošuć igra za fudbasli klub Bešiktaš, a JK kad god ima slobodng vremena, sa ćerkama Atinom i Nikom dolazi kod supruga u Tursku. Tako je bilo i za prvomajske praznike.

Dinner time

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

- Naše ćerke su navikle na ovakav način života i raduju se kada idu u Istanbul jer su mnogo vezane za tatu. Duško je izuzetno brižan i posvećen otac, tako da naše devojice prosto uživaju kada su i sa njim - kaže Jelena i dodaje da im vreme koje zajedno provedu u Turskoj proleti za tren.

What a view ⚡️ Custom made dress @rita_design_ Bag/sandals @ysl

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

- Svaki slobodan minut koji imamo Duško i ja koristimo da budemo zajedno i sa našim devojčicama provodimo kvalitetno vreme. Veoma je teško da uskladim svoje koncerte i poslovne obaveze, koje iziskuju česta putovanja, sa Duškovim utakmicama. Ali kada postoje ljubav i volja da brak opstane, sve se može. Ako dvoje ljudi radi na svom odnosu i daje sve od sebe da sačuvaju porodicu i brak, na čemu su godinama predano radili i u šta su ulagali, onda se nađe i način da se sve uskladi, pa čak i neki mali hirovi ispune - kaže Jelena koja tvrdi da svoju ljubav sa suprugom slavi svaki dan, pa im poseban povod nije potreban.

Kurir.rs/Glosi/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track