JELENA KARLEUŠA NIJE VIČNA KUVARICA: Umalo da otrujem Duška!
Foto: Kurir

NIJE NAMERNO

JELENA KARLEUŠA NIJE VIČNA KUVARICA: Umalo da otrujem Duška!

Stars -

Pevačica ispričala da je suprugu spremila ručak samo jednom i to špagete sa zamrznutom džigericom nakon čega je njemu pozlilo

Jelena Karleuša priznala je da je supruga, fudbalera Bešiktaša Duška Tošića umalo otrovala i to iz nehata!

foto: Printscreen Instagram

Pop pevačica je u "Zvezdama Granda" pričala kako žena treba da zna sve da radi i da muškarci vole takve žene, ali i da njen muž prihvata njene nedostatke. U Jeleninom slučaju, nedostatak je umeće u kuhinji. Ona je pred milionskim auditorijumom otkrila da je jednom prilikom skuvala Dušku ručak i da je njemu posle toga pozlilo.

- Ja sam mom Dušku skuvala ručak samo jednom. Bile su špagete sa zamrznutom džigericom. Moj Duško je sve pojeo. To što mu je pozlilo na utakmici i što je povraćao je drugo - rekla je Jelena i nasmejala sve u studiju.

Poznato je da Karleuša nije vična kuvanju, što često naglašava na društvenim mrežama slikama kako uživa u restoranima. Najviše voli otmene lokale na obali Bosfora, u Istanbulu, gde Duško živi.

foto: Printskrin Facebook

Inače, pevačica i njen suprug ove godine obeležavaju jubilej. Oni će 28. juna proslaviti deset godina braka, a Jelena je obećala veliku zabavu za koju ona sigurno neće spremati hranu.

J. Stuparušić / Kurir.rs / printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) JELENA KARLEUŠA PROŠETALA TURBAN: U letnjem izdanju pevačica zavela jači pol

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja