IVAN BAUER I NIKOLINA PIŠEK VODITELJI HEPI TELEVIZIJE: Počinje novi porodični kviz!
Foto: TV Happy

9. maja u 21 ČAS

IVAN BAUER I NIKOLINA PIŠEK VODITELJI HEPI TELEVIZIJE: Počinje novi porodični kviz!

Stars -

Neverovatan dvojac, Ivan Bauer i Nikolina Pišek – biće voditelji novog kviza "Soba sreće", koji počinje u sredu, u 21h, na Hepi televiziji.

Hepi televzija uskoro počinje sa emitovanjem porodičnog kviza zabavnog karaktera, u kojem se od takmičara traži da daju približno tačan odgovor na veoma zanimljiva pitanja. Da je ovo nešto potpuno novo na našim prostorima i projekat, u kojem će učestvovati čitave porodice, videće gledaoci već u sredu, u 21h.

"U ovom kvizi zaista moze da pobedi neko ko je samo srecne ruke, jer nije neophodno da poseduje neverovatno znanje", poručuju iz produkcije Hepi televizije.

Veliko znanje nije preduslov za pobedu, posto se na svako pitanje usvaja i onaj odgovor koji je najpriblizniji tačnom, a odgovori su iskljucivo numerički.

foto: TV Happy

Pitanja su na primer:

Koliko kilometara ima od Beograda do Kraljeva?

Koliko je dugačko tenisko igraliste?

Koliko puta je Zoran Radmilović odigrao ulogu Radovan III?

Takmičari su iz cele Srbije, javio se veliki broj kandidata i interesovanje za kviz je ogromno. Mnogi kandidati su poznati takmičari koji su se već okušavali u drugim kvizovima znanja širom regiona, dok je većini ovo zapravo prvi put da učestvuju u nekom kvizu znanja.

"Snaga porodice i malo sreće je dovoljno da bi takmičari postali šampioni novog kviza "Soba sreće". Poenta je da iza svakog uspeha stoji porodica koja će direktno da utiče na vrednost nagrade", kažu u produkciji Hepi televizije.

Uz malo truda, takmičari, ali i čitave porodice osvojiće vredne nagrade. Kviz je rađen po licenci "Global Agency", a originalan naziv je "Lucky room".

PRAVILA

Veliku ulogu u ovom kvizu ima i porodica, koja je potpuno izolovana u drugom studiju, odnosno - Sobi sreće.

Onog trenutka, kad takmičar u glavnom studiju da tačan odgovor (ili najpriblizniji tačnom) uključuje se drugi studio - Sobu sreće, gde se nalazi podrška takmičaru – njegova porodica, koja pritiskom na jedan od pet tastera sa različitim novčanim iznosima mogu da doprinesu ogromnoj zaradi.

Takmičar u glavnom studiju zna koji se novčani iznos krije iza svakog tastera, ali članovi njegove porodice to ne znaju. Dakle, kombinacija znanja i sreće je dobitna kombinacija u ovom kvizu.

Sezonu cini kup sistem, kandidati se takmiče kroz kvalifikacije, četvrtfinale, polufinale i finale. U svakom narednom ciklusu nagradni fond se povećava, pa tako takmičari mogu da osvoje vredne robne i novčane nagrade.

Kurir.rs, Foto: TV Happy

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

OVO SU PET NAJVEĆIH MEDIJSKIH TRANSFERA U SRBIJI! Prvoplasirani transfer će vas ostaviti bez teksta!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track