Najnovije vesti

DARA NASTUPILA U PUNOM KLUBU: Pohvalila se bakšišem, a evo kakav HIT poklon je dobila!
Foto: Dragana Udovičić

NEOČEKIVANO

DARA NASTUPILA U PUNOM KLUBU: Pohvalila se bakšišem, a evo kakav HIT poklon je dobila!

Stars

Nasmejana, raspoložena i spremna za dobar provod, Dara Bubamara se pojavila na otvaranju novog kluba u Beogradu, gde je pevala puna tri sata bez prestanka.

 

Pevačica se pojavila u krem trikou sa kristalima i resama, a momci iz prvog reda su joj dobacivali da ima odličnu zadnjicu. Dara se samo smejala, a onda joj se na bini pridružio polugoli muškarac, koji je sve vreme đuskao sa njom.

 

Folkerka je u jednom trenutku na insistiranje publike otpevala numeru "Puno košta", a od fanova je dobila jednu pomorandžu, kao aluziju na njenu izjavu od pre nekoliko godina "kako boli narandža" kojom je opisala svoju skupocenu - "birkin" tašnu.

 

foto: Dragana Udovičić

"Ovde sam večera samo zbog vas. Vidim u klubu veliki broj mojih prijatelja koji su došli da me podrže i hvala im na tome. Veliki pozdrav za sve prijatelje Jelene Karleuše koji su takođe došli na moj nastup", rekla je Dara.

 

Kako je duže od dva sata pevala samo svoje pesme, Bubamara je odlučila da izvede i hitove svojih kolega. U jednom trenutku, dobila je i bakšiš.

 

"Ej, ljudi, moram da se pohvalim. Ja sam večeras zaradila 2.000 dinara bakšiša za jednu pesmu", rekla je Dara i ponovo uspela da nasmeje sve u publici.

 

Kada je posle tri sata pevanja bez pauze završila nastup, pevačica se zahvalila publici i pozvala di-džeja da preuzme binu. On je u tom trenutku pustio jednu od pesama Viki Miljković, a Dara se latila mikrofona i rekla:

 

foto: Damir Dervišagić

"Tamo gde ja pevam Viki ne može da se pušta. Nikako Viki Smorković, samo može Karleuša. Ajde za mene jednom "Ostavljam te zadnji put", rekla je Bubamara i zapevala.

 

Kurir.rs/Alo, Foto: Dragana Udovičić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...