KATARINA GRUJIĆ OŠTRO OSUDILA NAPAD NA NATAŠU BEKVALAC, ALI... Pevačica je imala samo jednu zamerku
Foto: Dragana Udovičić, Dado Đilas

OTKRILA KOJU

KATARINA GRUJIĆ OŠTRO OSUDILA NAPAD NA NATAŠU BEKVALAC, ALI... Pevačica je imala samo jednu zamerku

Stars -

Vest koja već nekoliko nedelja unazad šokira javnost u regionu jeste optužba Nataše Bekvalac da ju je njen suprug Luka Lazukić fizički napao.

Pevačica tvrdi da je brutalno pretučena u svom stanu na Dedinju, samo meseci po dana otkad je suprugu rodila ćerku Katju.

Mnoge poznate ličnosti su putem društvenih mreža pružile maksimalnu podršku svojoj koleginici, a ni Katarina Grujić nije bila izuzetak. Popularna pevačica nije sakrila zgroženost zbog činjenice da je Nataša još jedna žrtva nasilja, ali je dodala i da joj je jedan detalj u svemu tome sporan.

foto: Dragana Udovičić

"Krivo mi je što vidim po Tviteru i društvenim mrežama da su podeljena mišljenja, krivo mi je što je tako, jer ljudi vole da čitaju o tuđoj nesreći da bi njima samo bilo lakše. Naravno da je to katastrofa što se desilo, više bih volela da su nekako u tajnosti mogli da završe, jer mislim da će novinari čak promeniti odluku i ružno je da se 24 sata piše o tome. Naravno da joj treba podrška, ali joj treba i mir. Mogli su da sačuvaju to, ali poznavajući naše medije, mislim da su malo preterali u nekim stvarima", rekla je Katarina.

S obzirom na to da je Grujićeva prepoznatljiva po tome što ne voli da svoj privatni život izlaže javnosti, bilo je i očekivano da će ona dati upravo ovakav komentar na celokupnu situaciju koja je zadesila Natašu.

foto: Marina Lopičić, Kurir

Kurir.rs/Pink, Foto: Dragana Udovičić, Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track