VERIĆE SE U RIJALITIJU, A POKUŠAVALI SU DA SAKRIJU SVOJU VEZU OD UKUĆANA: Nadežda i Miki na korak su da ozvaniče SVOJU LJUBAV! EVO kako se njihov odnos razvijao
Foto: Printscreen/Youtube

najzad

VERIĆE SE U RIJALITIJU, A POKUŠAVALI SU DA SAKRIJU SVOJU VEZU OD UKUĆANA: Nadežda i Miki na korak su da ozvaniče SVOJU LJUBAV! EVO kako se njihov odnos razvijao

Stars -

Romansa pevačice Nadežde Biljić i Mikija Đuričića, koju su gledaoci rijalitija mogli da prate u nekoliko prethodnih nedelja, danas će biti ozvaničena.

Naime, Miki je rešio da se veri sa Nadeždom, na šta je ona pristala, a za šta je dobila i blagoslov od svoje majke.

foto: printscreen Jutjub

Ona je preko video-poziva pitala svoju mamu Slavicu da li se slaže da joj Miki bude zet i da se veri sa njim.

Slavica, koja je izjavila da misli da je Miki pravi muškarac za Nadeždu i da bi volela da joj bude zet, dala joj je svoj blagoslov bez premišljanja, što je njenu ćerku vidno obradovalo.

Njena sreća nije iznenađenje s obzirom na to da Nadežda ne krije od svojih cimera da se zaljubila u pčelara iz Kupinova, s kojim ima veoma skladan odnos, pa ih mnogi nazivaju najlepšim parom u šou.

foto: Printscreen Youtube

Njih dvoje su se u početku skrivali od svih, pa ni gledaoci nekoliko dana nisu primetili da su se među njima pojavila osećanja, sve dok nisu snimljeni tokom vrele akcije na Uskrs.

foto: Printscreen/Youtube

On se nekoliko puta zaštitnički poneo prema Nadeždi, što je dokaz da ne da nikome na nju, a da nije u pitanju samo seks svedoči i to što su snimljeni nebrojeno puta kako se maze.

Kako je Nadežda pre toga bila i sa Banetom Čolakom, Mikijevim prijateljem, ona ih je jednom prilikom i uporedila, rekavši da se pored Mikija oseća kao žena, dok pored Baneta to nije bio slučaj.

foto: Printscreen/Youtube

Nakon toga Miki je tvrdio da su njih dvoje samo drugovi i da su se "ispomagali", ali su njegovi postupci govorili drugačije.

Pre dva dana je i Mikijev otac Mirko dao blagoslov za njihovu veridbu.

foto: Printscreen

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track