ŽESTOK RAT! Dodik: Pevaljko, imam više hitova od tebe! Karleuša: Džukelo, j...ću ti mater!
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

Do koske Zaratili jelena Karleuša i milorad dodik

ŽESTOK RAT! Dodik: Pevaljko, imam više hitova od tebe! Karleuša: Džukelo, j...ću ti mater!

Stars -

Nisu birali reči: Političar pobesneo zbog toga što je Jelena podržala akciju „Pravda za Davida“ i iskritikovala tamošnju vlast, pa ju je na konferenciji isprozivao

Jelena Karleuša zaratila je s Miloradom Dodikom, predsednikom Republike Srpske, koji ju je isprozivao na konferenciji za medije, nazvao „pevaljkom iz Beograda“ i izneo tvrdnju da ima više hitova od nje.

Sukob između njih dvoje počeo je zato što se pevačica priključila akciji „Pravda za Davida“, u želji da se otkrije ko stoji iza ubistva mladića iz Banjaluke čiji je slučaj podigao ceo region na noge. Revoltirana time, Jelena je uputila oštre kritike tamošnjoj vlasti, nazivajući je „kriminogenom bagrom“ i pozvala ljude na ustanak. Njene reči su toliko isprovocirale Dodika da je morao da joj posveti pažnju na konferenciji za medije i odgovori joj na optužbe.

foto: Marina Lopičić

Posveti se pevanju

- Vidim da i pevaljke iz Beograda kvalifikuju Republiku Srpsku na određen način, ali samo ću reći da sam pred više ljudi pevao ja nego ona. Bolje bi joj bilo da napravi neki hit koji će narod pamtiti i da se posveti pevanju. Više hitova imam ja od pevaljke iz Beograda koja pokušava da na određen način kvalifikuje Republiku Srpsku - rekao je predsednik države.

U svom maniru, Jelena je na društvenim mrežama skandaloznim prozivkama uzvratila Miloradu Dodiku.

Ne plašim te se

- Prvo, nemoj da ti „pevaljka“ je*e mater džukačku! Drugo, ajde ti u Banjaluci napravi miting, a ja paralelno u Banjaluci koncert, pa da vidimo koga narod više podržava! Mrš - napisala je JK na svom Fejsbuk profilu, a u izjavi za Kurir pojasnila je zbog čega ju je Dodik napao.

foto: Damir Dervišagić

- Podržala sam peticiju „Pravda za Davida“, momka čije se ubistvo zataškava na nivou države. Nisam pominjala tog Dodika, ali gle čuda, on se sam našao prozvan i napao me na vrlo ružan način, nazivajući me između ostalog i „pevaljkom“ i još štošta. Pozvala sam ga da napravimo paralelno on miting a ja koncert u Banjaluci, pa da shvati jednom zauvek pravu istinu o tome koga narod stvarno voli! I evo, da mu se lično obratim:

foto: Damir Dervišagić

Ostavi me na miru, čuvaj Cecinu decu, vozajte se helikopterom o trošku sirotinje i uživajte! Nemoj da me nazivaš pevaljkom, jer ako sam ja pevaljka, za tebe je verovatno ona sa nanogicom dama! Vi ste za mene polusvet i vaše vreme je odzvonilo! Ne plašim te se, a doći će vreme kad se ni narod takvih više neće plašiti - preoštra je bila JK.

Dodik do zaključenja broja nije odgovorio na naša pitanja koja smo mu uputili.

I. E. - J. S.

KONFLIKTI SUKOB S POLITIČARIMA Na tapetu bili i Palma i Šešelj

foto: Dragan Kadić/Marina Lopičić

Nije Dodik prvi političar s kojim je Karleuša ušla u sukob. Dragan Marković Palma iznervirao je pevačicu izjavom protiv gej populacije, pa je ona u svojoj kolumni za Kurir napisala niz uvreda na njegov račun. Između ostalo, Jelena je rekla da je Palma politički idiot i mungos, dok je on odgovorio da „lupa ko otvoreni prozor“ i da je primitivna.

Svađa s Vojislavom Šešeljem bila je još brutalnija. Lider radikala je prvi izjavio da je Karleuša „loš čovek i da ne zna da peva“, pa mu je mala od skandala uputila brutalnu poruku. - Ološu, bio si u zatvoru pola svog mizernog života! Zato što si najveće srpsko zlo koje je naš narod guralo u ratove i mržnju - rekla je tada Jelena.

foto: Kurir

Kurir / I. E. - J. S.

Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) KARLEUŠA ZASENILA ZVEZDE: Provokativna pevačica PLENILA POGLEDE, a ONDA je ustala i napravila LOM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track