JELENA ROZGA ZAMALO U LEGENDARNOM FILMU: Ona bi ga zaludela KAO OD ŠALE
Foto: Marina Lopičić

OTKRIVAMO

JELENA ROZGA ZAMALO U LEGENDARNOM FILMU: Ona bi ga zaludela KAO OD ŠALE

Stars -

Kao i u prethodnim filmovima "Tesne kože", i u najnovijem je trebalo da zablista jedna pevačica. U pitanju je Jelena Rozga, koja bi zasigurno kao od šale zaludela Srećka Šojića!

Naime, "Tesna koža 5", poznatija kao "Besna koža", trebalo je da bude nastavak filmskog serijala koji je počeo sa emitovanjem još 1982. godine i postigao ogromnu popularnost i gledanost u bivšoj Jugoslaviji. Samo u Beogradu pridobio je 505,000 gledalaca.

Scenario je napisao Siniša Pavić, a serijal je režirao Mića Milošević. Pored četiri dela serijala, 2013. godine je sniman i peti deo, koji je trebalo da bude emitovan naredne godine. Do odustajanja produkcije došlo je posle smrti glavnog glumca Nikole Simića, a spekulisalo se da je i zbog nedostatka finansijskih sredstava, snimanje prekinuto nakon 20 dana.

Drugi protagonista serije Milan Gutović kasnije je najavljivao nastavak snimanja "Tesne kože 5" 2016. godine, ali i dalje do ostvarenja nije došlo. Taj projekat je obuhvatao i snimanje šestog dela filmskog serijala. Kako producenti kažu, dogovori oko snimanja traju, ali i dalje bez rezultata.

Kao što to obično biva, i u ovom je trebalo da se istakne značaj jedne pevačice. Navodno, po Vikipediji ovoga puta je bila izabrana pevačica Jelena Rozga.

(Kurir.rs/Prva.rs/Foto: Marina Lopičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track