KIJA I SLOBA SE BRUTALNO OBRAČUNALI: Počeli priču o braku, pa sasuli istinu u lice, a onda su se dohvatili LUNE I ANDRIJE... (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

NA GODIŠNJICU

KIJA I SLOBA SE BRUTALNO OBRAČUNALI: Počeli priču o braku, pa sasuli istinu u lice, a onda su se dohvatili LUNE I ANDRIJE... (VIDEO)

Stars -

Kija Kockar i Sloba Radanović prošlu noć su proveli van Zadruge, u hotelu gde su proslavljali godišnjicu braka, a tom prilikom oni su igrali igru istine.

Veče su započeli u mirnom i dobrom raspoloženju, ali se vremenom pokrenula svađa i rasprava koja je trajala više sati.

foto: printScreen jutjub

"Ja bi trebalo da se takmičim ovde sa njom? Ja sam tvoja žena, izvan svake konkurencije. Što ne tražiš razvod", vikala je Kristina

"Uvek si ti odlučivala, nisi mi ni dala priliku da vidimo da li će moje mišljenje možda da bude bolje. Uvek sam ti oko svega popuštao i to sam radio iz ljubavi. Zbog toga se kajem", rekao je Sloba.

"Ti si rekao da je ovo (prevara) prva dobra stvar koju si ti uradio za sebe, da nisi uradio ništa dobro za sebe! Za tebe bi najbolje bilo da nađeš neku petu devojku", rekla je Kija.

"Ja bi trebalo da se takmičim ovde sa njom (Lunom)? Ja sam tvoja žena, izvan svake konkurencije. Što ne tražiš razvod?", vikala je Kristina.

"Do juče si govorila da ne želiš da se razvedeš u rijalitiju. Što si na dan svadbe rekla da si se pokajala što si se udala za mene?", pitao je Radanović zaprepašćeno.

Kija je objasnila da je pomenula temu razvoda na samom venčanju u afektu, i da nije stvarno to mislila.

"Šta želiš da uradim, da uzmem konopac i da se obesim što sam te pred milionima prevario? Je l' si ti imala nekog u Beloj kući?!", pitao je Sloba, aludirajući na Filipa Đukića.

foto: Pritnscreen

Kurir. rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track