VIOLETA OTKRILA JEZIVE DETALJE O NESTANKU SVOG OCA: Nisu oni sekta, te osobe bi ubile za 100 dinara!
Foto: Printscreen/TV Happy

POTRESNA ISPOVEST

VIOLETA OTKRILA JEZIVE DETALJE O NESTANKU SVOG OCA: Nisu oni sekta, te osobe bi ubile za 100 dinara!

Stars -

Učesnici šeste sezone rijalitija "Parovi" i ovog utorka na programu imaju "Ispovesti".

U goste im je večeras došla Violeta Jovanović, koja je poželela da podeli svoju tužnu priču sa celom Srbijom.

Njen otac Milenko Jovanović je nestao 28. avgusta 2016. godine, da bi 23. januara ove godine lovac pronašao telo njenog oca u obilasku lovnog mesta u kamenom potoku.

foto: Printscreen/TV Happy

"Onog dana kada su pronađeni posmrtni ostaci moga oca, saznala sam da je žena koja je bila sa njim u kuću dovela novog podstanara, a poslednjih para dana nje više nema uopšte, nestala je. U toj kući je na sred sobe bio iskopan grob. Nisam smela da idem sama ovaj put, išao je tatin prijatelj sa mnom. Prijavila sam to u policiji, a oni su mi rekli da lupam gluposti i da je to kanal. Ja sam gledala u tu rupu i bila je prazna. Sva dešavanja su vezana za kraj na kome se nalaze posmrtni ostaci moga oca. Ja više ne verujem ni u državu ni u institucije", ispričala je Violeta i dodala:

"Nisu mi odavali utisak sekte, delovali su mi kao osobe koje bi ubile za 100 dinara. Devojke je podvodio čovek koji je živeo sa njom, on je nju zvao majkom a ona njega sinom. Ona je znala za to podvođenje, ona je podvodila i svoju ćerku koja se zbog toga razbolela. Policija je nju okarakterisala kao neadekvatnu ženu. Ona je pre svega veliki manipulant", rekla je Violeta.

foto: Printscreen/TV Happy

Kurir.rs, Foto: Printscreen/TV Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track