TEK SAD SLEDI HAOS: Nakon seksi kupanja, Teodora rešila da pokaže sve! To je ništa u odnosu na OVO što ću prirediti! (VIDEO)
Foto: printscreen jutjub

LUDNICA

TEK SAD SLEDI HAOS: Nakon seksi kupanja, Teodora rešila da pokaže sve! To je ništa u odnosu na OVO što ću prirediti! (VIDEO)

Stars -

Posle ulaska u vezu sa Nenadom Marinkovićem Gastozom i snimka seksi kupanja u kampu, Teodora Radoičić, učesnica "Parova" se ne zaustavlja.

Tek kad je snimak seksi kupanja golišave Teodore Radoičić i Aleksandre Vasiljević podigao sve na noge, ove učesnice rijalitija postale su svesne da je svaki deo njihovog nagog i prezgodnog tela snimljen i da je tu lepotu video čitav svet.

Ali, njihovo iznenađenje i stid trajali su kratko. Već od jutros, ove dve kamperke najavljuju još vreliji dan.

foto: printscreen jutjub

"Nemam čega da se stidim, želim da ostanem do kraja rijalitija u kampu, molila sam sve iz "Parova" da pišu peticiju, mada znam da produkcija neće dozvoliti", kaže Teodora.

"Zaljubljena sam u Gastoza, videćemo kako će to ići i u kom smeru. Znam das sam ušla u ovaj rijaliti da vratim sve izgubljeno. Pomirila sam se sa ocem, čekam prvi susret sa majkom…

Pošto je saznala da je Nenad Marinković pitao za bivšu devojku Naidu Gadžo, Teodora se na trenutak iznervirala, ali je ubrzo došla sebi iI rekla:

"Tek sledi haos! Ono kupanje je ništa u odnosu na ono što ću prirediti gledaocima ovog rijaltiija. Prevaziđeni su snimci seksa iz tuš kabine, gledaoci žele mistiku i da iščekuju šta sledi. Mene je ovaj rijaliti stvorio i ja ću njemu dati maksimum".

Kurir.rs/Foto: Printscreen Happy.tv

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

HALJINA PADA, GRUDI LETE: Kada vidite vatreni ples Selme Hajek, neće vam biti dobro! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track