PRIJA MI NJEGOVA PAŽNJA, NADAM SE BAJKOVITOM KRAJU: Anamarija bez dlake na jeziku!
Foto: Youtube screenshot

OTVORENA

PRIJA MI NJEGOVA PAŽNJA, NADAM SE BAJKOVITOM KRAJU: Anamarija bez dlake na jeziku!

Stars -

Učesnica šeste sezone rijaliti programa "Parovi", Anamarija Džambasov, ne može da dođe sebi, od kako je bivši pobednik Nenad Marinković Gastoz, "otkačio", zbog Teodore Radoičić.

foto: Printscreen/Happy

Anamarija je priznala da joj nije ni malo svejedno jer sa trenutno nalazi na meti udara, kao i da ne razume samu sebe zašto već godinama ponavlja iste greške sa muškarcima.

1. Sinoč si doživela emotivni slom u emisiji "Upoznajte Parove". Zbog čega te celokupma situacija sa Gastozom i Teodorom toliko pogađa?

"Sinoć mi se sve skupilo, bilo je pitanje vremena kada ću puknuti. Grozno se osećam, sve me ovo pogađa. Ponašanje Teodore, kako je Gastoz za brzo zamenio mene, i okrenuo se njoj. Komentari ukućana, novinara, gostiju, gledaoca...imam takav pritisak i teško mi je da se nosim sa time. Ne znam koliko ću moći da izdržim sav taj pritisak".

foto: Printscreen

2. Kako komentarišeš tvoje i Gastozovo ponašanje na žurci a distance, neposredno nakon što je Teodora otišla u kamp. Rekla si da si se samo "zezala", a sada da možeš da vratiš vreme da li bi sve uradila drugačije?

"Meni prija Gastozova pažnja, ali on samo igra. Da se nije igrao, sve bi bilo drugačije. Očito je da je igra između Teodore i Gastoza, samo nisu svesni koliko su mene povredili".

foto: Printscreen/TV Happy

3. Da li si svesna da sa Gastozom ponavljaš identičnu priču kao i sa Tihomirom Filipovićem. Zbog čega ponovo radiš isto i nadaš se da će se druga strana zaljubiti u tebe?

"Očito je da ja već godinama radim identične priče sa svim muškarcima. Ne znam zašto to radim, zašto mislim i nadam se nekom bajkovitom kraju".

4. Postoji i druga strana koja tvrdi da si folirant, i da na ovaj način samo skrećeš pažnju na sebe. Ne bi bio prvi put da pokušavaš da isceniraš priču u rijalitiju?

"Normalno je da postoje dve strane, za i protiv. U mom slučaju više me smatra folirantkinjom, nego iskrenom, stvarnost je drugačija. Sve ovo što se trenutno dešava je sa moje strane iskreno. Žao mi je što nisam ranije rekla Gasttozzu da sam zaljubljena, verujem da bi bilo drugačije. Ovako sada mogu samo da pokušam da prebrodim ovu situaciju".

foto: Printscreen

5. Kako komentarišeš Požgajevu izjavu da se Nenad samo poigrava sa vama, te da jedva čeka da se vrati u Naidino naručje?

"Iskreno, slažem se sa Požgajem i ja mislim da je to tako".

foto: Printscreen

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track