POBEGLA NA SELO, A ZGRĆE PARE IZ GRADA: Elena izdala Rusima vilu za 10.000 evra mesečno!
Foto: Marina Lopičić

Ima se, može se

POBEGLA NA SELO, A ZGRĆE PARE IZ GRADA: Elena izdala Rusima vilu za 10.000 evra mesečno!

Stars -

Elena Karić izdala je Rusima luksuznu vilu na Senjaku u kojoj je živela sa suprugom Jugoslavom i sinovima, i to za 10. 000 evra mesečno.

Dizajnerka nameštaja je definitivno odlučila da se preseli na imanje na Kosmaju, gde je pre nekoliko godina sagradila svoju oazu mira. Tamo je posvećena uzgajanju organskih proizvoda, poslu i sinu, koga je ispisala iz škole.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Naša ekipa posetila je Karićkin dom u luksuznom beogradskom naselju, gde smo saznali da su stanari njene kuće sada bogati stranci.

- Elena ovde ne živi već nekoliko meseci. Cela porodica se preselila na Kosmaj. U ovoj vili su sada neki Rusi, ne znam čime se bave, da li imaju firmu ili rade u ambasadi. Znam da su se oduševili kad su prvi put došli jer sve odiše luksuzom i odmah su rekli da žele da je iznajme - rekao nam je jedan komšija. Kontaktirali smo i sa agentom za nekretnine, koji nam je objasnio kako se kreću cene nekretnina na ovoj lokaciji.

- Ta vila spada među najluksuznije u Beogradu. Na odličnoj je lokaciji i fenomenalno je uređena. Kad se izdaje, gleda se ko je vlasnik, koliko prostorija ima, spratova, u kakvom je stanju i da li je vlasnici izdaju nameštenu ili praznu. Cena može da ide od 5.000 do 10.000 evra mesečno, a Elenina spada u grupu najskupljih - kaže agent, koji je insistirao na anonimnosti. Elena je svoj raj pronašla na Kosmaju i tamo može da uživa daleko od gradske vreve.

- Kosmaj je moj san, koji sam za rekordnih 10 meseci sprovela u realnost. Nosimo se mišlju da se sasvim preselimo ovde jer sve manje imamo šta da tražimo u gradu. Postoji neka magija koja treperi tom planinom, a koju osećam, kroz koju se ispoljavam i koja u meni satreptava - rekla je Elena pre izvesnog vremena.

Mi smo je pozvali za komentar, ali je njen broj telefona poznat redakciji bio nedostupan. Kontaktirali smo s njenom majkom Vericom Rakočević, koja nije znala da nam kaže da li je njena ćerka izdala kuću. - Nisam se čula sa Elenom. Imala sam dosta posla i ne znam gde mi je glava. Znam da su bili na Baliju, a na Kosmaju su uvek leti jer je tamo prelepo i pravo uživanje. Ne znam da li su iznajmili tu kuću, nisam sigurna - kaže modna kreatorka.

Na visokoj nozi Kuća na moru vredi 1.300.000 evra

Jugoslav i Elena Karić poseduju nekoliko nekretnina u Srbiji i Crnoj Gori. Oni, pored vila na Senjaku i Kosmaju, imaju i porodičnu kuću u mestu Ljuta u Bokokotorskom zalivu, gde uživaju skoro celo leto. Oni su ovu kuću kupili pre nekoliko godina za 1.300.000 evra. Pored toga, oni su vlasnici luksuznog voznog parka, a vole da uživaju po svetskim destinacijama, na šta troše pravo bogatstvo.

Kurir.rs/Marija Dejanović Foto printskreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja