Najnovije vesti

POSLE VELIKOG RIJALITI VENČANJA, 6 PITANJA ZA NINU PRLJU: Nikada mu to neću oprostiti, sad znam što sam se PLAŠILA UDAJE!
Foto: Happy screenshot

OTKRILA

POSLE VELIKOG RIJALITI VENČANJA, 6 PITANJA ZA NINU PRLJU: Nikada mu to neću oprostiti, sad znam što sam se PLAŠILA UDAJE!

Stars

Nina Prlja i Mladen Vuletić zavetovali su se na večnu ljubav u luksuznoj vili "Parova" u Zemunu, pred rodbinom, prijateljima i takmičarima rijaliti šoua.

 

Mnogobrojni gledaoci takođe su bili u prilici da uživaju u ovoj svadbenoj ceremoniji, nakon koje je 6 velikih pitanja bilo upućeno novopečenoj gospođi, na koje je ona odgovarala detaljno i iskreno.

 

Da li si mogla da pretpostaviš u šta će se pretvoriti tvoja svadba? Da li si ikada zamišljala da bi tvoj najdivniji dan mogao da se pretvori u potpuni fijasko?

 

"Da. Neverovatno je da sam uvek imala neke averzije prema sopstvenoj udaji. Uvek sam imala neki strah od toga, sad vidim i zašto. Ali sam se ipak nadala da će mi to biti najlepši dan u životu".

 

Šta te najviše iritiralo na dan venčanja? Da li je alkohol bio okosnica svih vaših problema?

 

"Da, alkohol je najveći krivac, iako to Mladen neće da prizna. Ništa od ovoga ne bi bilo da nije pio. On kada je trezan najbolji je čovek na svetu".

 

Nakon što si odbila da se udaš iz prvog puta, ipak si spustila gard. Mladen je kleknuo i izvinio ti se, a ti si ipak odlučila da izgovoriš sudbonosno "da". Sada da možeš da vratiš vreme, da li bi to uradila?

 

"Pa bih. Kao što sam rekla, samo je problem što je bio pijan ovde se totalno promeni, znala sam da će sutra biti sve u redu i da će opet biti Mladen kakvog volim".

 

Da li postoji način da oprostiš Mladenu nakon svega viđenog od sinoć?

 

"Nikada mu neću oprostiti što mi je uništio taj dan".

 

U jednom trenutku si pozdravila svoje bivše, što je Vuletića naročito iznerviralo. Da li si samo želela da isprovociraš ili... ?

 

"Naravno, samo provokacija obična. Bivši me ne zanimaju".

 

Imali smo prilike da vidimo da je tvoj kum Gastoz bio uz Mladena, pokušavajući da ga smiri. Ko ti je sinoć bio najveća podrška u teškim trenucima?

 

"Da, Gastoz nas uvek smiruje i mene je juče pokušao, ali teže malo je bilo. A najveća podrška naravno je bila majka".

 

foto: Happy screenshot

(Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...