MIKI I NADEŽDA NE PRESTAJU DA SE SVAĐAJU, A NJEGOV OTAC HOĆE DA IM OSTAVI KUĆU: Dočekaću ih kako dolikuje, ništa ona ne treba da radi! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

SPREMAN

MIKI I NADEŽDA NE PRESTAJU DA SE SVAĐAJU, A NJEGOV OTAC HOĆE DA IM OSTAVI KUĆU: Dočekaću ih kako dolikuje, ništa ona ne treba da radi! (VIDEO)

Stars -

Iako se Nadežda Biljić i Miki Đuričić u poslednje vreme svađaju, pa je učesnik čak i sebe povređivao, njegov otac je sve spremio za doček para.

"Miki je do sada bio odličan, neka ostane takav. Samo da izdrži do kraja, da mi dođu i da ih dočekam zdrave. Naravno da ih očekujem oboje, nego šta! Dočekaću ih lepo, kako dolikuje. Ja snajku smatram odmah za svoje dete. Samo da se njih dvoje slažu. Osećam da je zagrizao, da je ipak našao neku srodnu dušu. Nadežda je drug. Imaš ove što misle samo o parama, ovaj moj ne misli. Osećam da je ona shvatila to i da je ona slična njemu", kaže Mirko i otkriva da bi Nadežda bila odlična snajka, čak i ako ništa ne bude radila.

"Ništa ona ne treba da radi, ja ću sve, samo da dođe. Ako bude htela, naučiću je svemu. Neka gleda od mene. Pretpostavljam da zna da kuva, iako u rijalitiju to ne radi. Što da se meće među njih? Ako tamo neće niko da kuva, što bi ona kuvala", kaže Mikijev otac.

Ipak, Mirko Đuričić je otkrio da je spreman da svom sinu i snaji ustupi porodičnu kuću, pod uslovom da Miki u rijalitiju opstane do samog kraja.

"Prepisujem im šta hoće. Ima tu da se radi koliko žele, tu je 60 ari placa. Ja mogu da odem i od kuće ako treba. Što bih im ja smetao? Imam ja drugi kućerak. Neka budu pametni, hleba ima, niko neće biti gladan, a ja ih čekam. Dok ne vidim da Miki i Nadežda dolaze kući, nikom ništa ne verujem. Nikad nisam rekao da je neko umro, dok ja ne odem da zapalim sveću. Ja sam drugačiji od ostalog sveta", ističe Đuričić.

foto: Printscreen

"Njihova veridba mi deluje ozbiljno. On ima lepu kuću za koju treba kupiti stvari i ima dosta mesta za njih. Miki je imao ozbiljne veze, ali ne znam što se to prekidalo. Voditeljka Anđela Lakićević je živela ovde sa njim, slagali su se lepo, ali posle je svako nastavio sa svojim životom", kaže Jasmina, Mikijeva snaja.

Kurir.rs/Alo, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track