IVAN OTKRIO O BIVŠEM PREDSEDNIKU: Sloba je bio majstor za veš-mašinu!
Foto: Zorana Jevtić

Zlatne ruke

IVAN OTKRIO O BIVŠEM PREDSEDNIKU: Sloba je bio majstor za veš-mašinu!

Stars -

Ivan Gavrilović kaže da je svedočio tome kako je Slobodan Milošević bio sasvim običan i jednostavan čovek, koji je mnoge stvari radio bez ičije pomoći, kao što je popravka veš-mašine!

Velika muzička zvezda devedesetih imao je privilegiju da malo bolje upozna nekadašnjeg predsednika Jugoslavije zahvaljući tome što se dugo zabavljao s njegovom ćerkom Marijom. Nije mnogo vremena provodio sa Slobom, ali su mu susreti s njim ostali duboko urezani u sećanje.

- Ja sam tada više vremena provodio kod Marije u njenom stanu, ona je živela odvojeno od Slobe i Mire. Jednom smo tako sedeli i Marija je pozvala oca, pitala ga šta radi, a on joj kaže: "Ništa, sine, evo popravljam mašinu za veš".

Mi smo se ponudili da odemo kod njega da mu pomognemo oko popravke, ali on je rekao: "Jok, deco, samo se vi igrajte. Sad ću ja da nađem papagajge (klešta, prim. aut.) i da završim posao". Eto, ta porodica je predstavljana potpuno drugačije i izvrnuto, ali oni su u stvari bili obični, jednostavni ljudi. Pogotovo pokojni Sloba - priča Gavrilović za Kurir.

foto: Damir Dervišagić

Upoznavanje s Miloševićem za densera je prošlo i više nego dobro, ali su stvari posle toga pošle po zlu. On je svojevremeno za Kurir ispričao kakve je sve probleme imao zbog veze s Marijom.

- Marija me je upoznala s Mirom i Slobom pre nego što smo otišli na more u Grčku, ali s njima nisam ulazio u preteranu komunikaciju. Ne znam da li su oni imali nešto protiv naše veze, ali neko iz tog kruga ljudi jeste. Kad smo bili u Grčkoj, namestili su nam da raskinemo.

foto: Privatna Arhiva

Optuživali su me da hoću da ubijem Mariju i napravim prevrat u Srbiji. Jedan policajac mi je uzeo pasoš i trebalo je da me sprovede do Beograda, ali čim me je ostavio samog, zbrisao sam. Od Atine do Soluna platio sam taksi 650 maraka. Četiri dana sam se krio po crkvama, spavao na klupama. Kad više nisam imao snage, otišao sam u konzulat i naišao na jednog čoveka koji mi je pomogao da pređem granicu - rekao nam je denser.

Nosila periku Marija je mene smuvala

Gavrilović kaže da nije želeo da bude s Marijom u vezi, ali nije ni mogao da se opire njenom udvaranju jer se plašio posledica. - S Marijom sam se upoznao u jednom klubu. Nisam imao pojma ko je ona, pogotovo jer je imala periku. Ona je znala ko sam ja jer sam u tom periodu bio popularan i imao sam mnogo love. Tu noć smo se zabavljali, a kad smo se rastali, ostavila mi je vizitkartu da joj se javim. Sutradan, kad sam video o kome je reč, nisam želeo da se petljam jer sam se plašio. Onda se ona meni javila po podne i tako smo počeli da se viđamo. Bilo mi je lepo s njom u svakom smislu, pa i u seksualnom. Bila je normalna, ali nesrećna devojka. Kod sebe je stalno držala Slobinu sliku - izjavio je pevač.

Kurir.rs/Ivan Ercegovčević, Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track